مدل تابع کشش تقاضای میزان تخفیف عوارض در استقبال رانندگان در پرداخت های الکترونیکی عوارض
- سال انتشار: 1398
- محل انتشار: هجدهمین کنفرانس بین المللی مهندسی حمل و نقل و ترافیک
- کد COI اختصاصی: TTC18_085
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 448
نویسندگان
مدیر گروه مهندسی صنایع، دانشگاه مهرآستان، گیلان، ایران
دانش آموخته مهندسی صنایع، دانشگاه مهرآستان، گیلان، ایران
دانش آموخته تجارت الکترونیک ، دانشگاه مهرآستان، گیلان، ایران
چکیده
امروزه سیستم های پرداخت با بهره گیری از تکنولوژی های جدید موجب شکل گیری سیستم های پرداخت الکترونیکی شده اند که به عنوان مکانیزم جایگزین پول نقد در کشورهای پیشرفته ی اقتصادی و درحال توسعه به منظور جلوگیری از اتلاف وقت کاربرد فراوان دارند و از اهمیت ویژه ای برخوردارند. از طرفی تخفیف یکی از امتیازاتی است که می توان از آن جهت جذب مشتری های بیشتر و کاهش هزینه های مشتریان استفاده کرد. لذا استفاده از تخفیف جهت استقبال افراد از پرداخت های الکترونیکی جزء ملزومات می باشد. از این رو، در این پژوهش برای مقایسه ی میزان تخفیف در سه حالت میزان تخفیف در مبلغ دریافت عوارض، میزان تخفیف در شارژ اولیه عوارض و میزان تخفیف برای مشتریان پرتکرار پرسشنامه ای مناسب طراحی و در اختیار ۳۰ نفر از رانندگان خودروها قرارداده شد. جهت تحلیل آماری مدل ارائه شده از آماره ی توزیع T و آزمون فریدمن استفاده شده است تا میزان تایید مدل طراحی شده مشخص گردد. نتیجه حاصل از تحلیل آماری پرسشنامه مربوط به مدل ارائه شده نشان می دهد که میزان تاثیرگذاری متغیر تخفیف در هزینه ی شارژ اولیه عوارض، نسبت به سایر متغیرها دارای بیشترین میزان استقبال رانندگان از پرداخت الکترونیکی است.کلیدواژه ها
تابع کشش، تخفیف، آزمون فریدمن، شارژ اولیه عوارض، پرداخت های الکترونیک عوارضمقالات مرتبط جدید
- یک شبکه عصبی مصنوعی بهینه کارآمد در پیش بینی تغییر شکلدیوارهای خاکی تقویت شده با ژئوگرید
- به سمت هستان شناسی حمل و نقل هوشمند: معرفی کلاس های سطح بالا
- اثر ضربه ناشی از برخورد وسایل نقلیه بر عملکرد غیر خطی سازه ها: مطالعه مروری
- برآورد نرخ سفرسازی مجتمع های مسکونی شهر مشهد
- تاکسی ، اتوبوس ،قطار شهریکدام بهتر است ؟
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.