تشخیص و کنترل ازدحام در شبکه های خودرویی
- سال انتشار: 1398
- محل انتشار: هجدهمین کنفرانس بین المللی مهندسی حمل و نقل و ترافیک
- کد COI اختصاصی: TTC18_077
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 629
نویسندگان
کارشناس ارشد مهندسی فناوری اطلاعات
استادیار دانشکده مهندسی برق و کامپیوتر، دانشگاه سیستان و بلوچستان، زاهدان
چکیده
افزایش تعداد خودروها یکی از علل اصلی افزایش ترافیک و چگالی خودرویی می باشد که سبب ساز ازدحام خودرویی و مشکلات ناشی از آن که شامل اتلاف زمان کاربران و افزایش آلودگی است می باشد. شبکه های بین خودرویی با استفاده از ارتباطات خودرو با خودرو و خودرو با زیر ساخت و با ارسال و دریافت پیام های هشدار دهنده ایمنی و رفاهی کمک زیادی به بهبود ازدحام و کاهش مشکلات ناشی از آن خواهند کرد. بروز ازدحام خودرویی، در واقع سبب ایجاد تراکم در ارسال بسته های شبکه و منجر به اشباع کانال و افزایش تصادم بسته ها در کانال می شود. لذا نیاز است تا جهت کاهش تاخیر دسترسی به کانال و از دست دادن بسته و بهبود عملکرد شبکه های خودرویی، مکانیزمی کارا جهت نظارت بر کانال طراحی و اجرا گردد. در این مقاله با ترکیب دو استراتژی کنترل ازدحام حلقه باز و حلقه بسته، راهکاری به منظور کاهش ازدحام شبکه ای در شبکه های خودرویی ارائه می گردد، این استراتژی از سه بخش کانال کنترل، کانال خدمات و بخش Proactive تشکیل شده است، این راهکار یک روش کنترل ازدحام پویا و توزیع شده است که با اولویت دادن به پیام های ایمنی، اورژانسی و خدمات براساس محتوای پیام ها و وضعیت شبکه عمل می نماید.کلیدواژه ها
شبکه های خودرویی، تشخیص ازدحام، کنترل ازدحام، اولویت بندی و زمانبندی پیاممقالات مرتبط جدید
- نقش کریدور میانیدر احیای اتصال برای تجارت اتحادیه اروپا و آسیای مرکزی
- نقش آموزش پرسنل در رقابت پذیری کریدورهای ترانزیتی در پرتو کنوانسیون STCW
- اقنای ترانزیت کالای هند اتحادیه اقتصادی اوراسیا با محوریت چابهار سرخس
- موفقیت کریدورها: پل زدن جوامع، اقتصادها و پایداری محیطی
- معرفی کریدورهای منطقه ای و بین المللی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.