تدوین و اعتباریابی اصول طراحی موشن گرافیک های آموزشی

  • سال انتشار: 1399
  • محل انتشار: فصلنامه علمی رسانه های دیداری و شنیداری، دوره: 14، شماره: 3
  • کد COI اختصاصی: JR_JRTV-14-3_005
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 311
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

کلثوم نامور

کارشناسی ارشد تکنولوژی آموزشی، گروه علوم تربیتی (تکنولوژی آموزشی)، دانشکده علوم انسانی، دانشگاه اراک، ایران. (نویسنده مسئول)

محسن باقری

استادیار گروه علوم تربیتی (تکنولوژی آموزشی) ، دانشکده علوم انسانی، دانشگاه اراک، ایران.

سعید شاه حسینی

استادیار گروه علوم تربیتی (تکنولوژی آموزشی) ، دانشکده علوم انسانی، دانشگاه اراک، ایران.

چکیده

گسترش روزافزون شبکه­های تلویزیونی ماهواره­ای و شبکه های اجتماعی فضای مجازی، شبکه های تلویزیونی سراسری و استانی رسانه ملی را با چالش جدی جذب و حفظ مخاطب مواجه کرده است. در این راستا لزوم توجه به تفاوت­های فردی و اجتماعی مخاطبان جهت جذب و جلب رضایت ایشان به ویژه در شبکه­های استانی صداوسیما بیش ازپیش احساس می­شود. بر این اساس این پژوهش باهدف شناخت رابطه بین ویژگی های جامعه شناختی (سن، جنس، تحصیلات، وضعیت تاهل، پایگاه اقتصادی اجتماعی) شهروندان ساروی و تماشای شبکه استانی مازندران انجام شده است. روش تحقیق پیمایش و جامعه آماری پژوهش افراد بالای ۱۵ سال ساکن شهر ساری است که از این میان، با استفاده از فرمول کوکران تعداد ۴۰۰ نفر به روش نمونه­گیری خوشه­ای چندمرحله­ای انتخاب و پاسخ های آنان به پرسشنامه تحقیق، با استفاده از نرم افزار اس­پی­اس­اس و آزمون های آماری آنوا، ضریب اتا و ضریب همبستگی پیرسون مورد تجزیه وتحلیل قرار گرفته است. یافته­های پژوهش بیانگر وجود رابطه معکوس بین پایگاه اجتماعی اقتصادی و تحصیلات پاسخگویان با میزان تماشای شبکه استانی و رابطه مستقیم بین سن و وضعیت تاهل پاسخگویان با میزان تماشای شبکه استانی است. همچنین با توجه به یافته­ها بین جنسیت پاسخگویان و تماشای شبکه استانی مازندران رابطه معناداری وجود ندارد.

کلیدواژه ها

سیاست گذاری, عوامل جامعه شناختی, فرهنگ بومی, صداوسیما, شبکه طبرستان

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.