طراحی روسازی بتنی ساختار و عملکرد (ویرایش دوم با تجدید نظر کلی)

  • سال انتشار: 1398
  • محل انتشار: مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی
  • کد COI اختصاصی:
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 3284
دانلود فایل این طرح

نویسندگان

محمدرضا احدی

دانشیار، عضو هیئت علمی مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی

چکیده

< p> روسازی بتنی در بزرگراه ها، فرودگاه ها، خیابان ها، راههای محلی، محوطه پارکینگ ها، تسهیلات صنعتی و انواع دیگر زیرساخت ها استفاده میشود. در صورتی که روسازی های بتنی به درستی طراحی و در اجرای آنها از مصالح بادوام استفاده شود، می توانند چندین دهه با اندکی نگهداری یا حتی بدون نگهداری خدمتدهی کنند. عموما هزینه اولیه روسازی بتنی بیشتر است اما دوام طولانیتر و هزینه تعمیر کمتری نسبت به آسفالت دارد. با این وجود، در برخی موارد اشتباهات در طراحی یا اجرا و یا استفاده از مصالح نامرغوب به طور قابل ملاحظه ای عمر روسازی های بتنی را می کاهد. بنابراین دانش کافی مهندسین راه سازی درباره انتخاب مصالح، طرح اختلاط بتن، طراحی و جزئیات، زهکشی، تکنیک های اجرا و عملکرد روسازی حائز اهمیت خواهد بود. همچنین استفاده از روش های نظری طراحی که اساس روشهای اجرایی متداول را در بر می گیرد از اهمیت زیادی برخوردار است. در این میان ضرورت دارد از محدودیت های روش های اجرایی آگاهی حاصل شود. < /p>

کلیدواژه ها

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.