ارزیابی پروتکل ها و الگوریتم های رمزنگاری بر روی دستگاه های حریم خصوصی در اینترنت اشیاء(IOT)

  • سال انتشار: 1399
  • محل انتشار: دومین کنفرانس بین المللی مدیریت دانش، بلاکچین و اقتصاد
  • کد COI اختصاصی: BLOCKCHAIN02_020
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 450
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

سعید خورشیدی

گروه مهندسی کامپیوتر،موسسه آموزش عالی لیان،بوشهر،ایرا ن.

حسن ارفعی نیا

گروه مهندسی کامپیوتر،موسسه آموزش عالی لیان،بوشهر،ایرا ن.

چکیده

امروزه فناوری جدید اینترنت اشیا(IOT )توانسته است با اتصال جهان فیزیکی و دنیای دیجیتال با یکدیگر و مرتبط ساختن اشیا با اشیا و اشیا با انسان، تغییرات اساسی در زندگی ما انسان ها ایجاد نماید. اینترنت اشیاء همچنانکه به سمت فراگیر شدن پیش میرود زندگی انسانها را هر چه بیشترتحت الشعاع خود قرار خواهد داد. با هوشمند نمودن لوازم و وسایل حریم شخصی بر کنترل میزان مصرف و صرفه جویی در انرژی ها و همچنین راحت تر انجام شدن امور، کاربران قادر خواهند بود تا از راه دور مدیریت و کنترل را انجام دهند؛ اما این فناوری نیز در کنار تمام مزیتها دارای چالش های فراوانی می باشد، . برخی از چالش های مهم مرتبط با توسعه این پدیده موضوع امنیت آن بوده که در تمام لایه های آن و حتی بطور خاص در لایه های منفرد مورد نیاز است. در این پژوهش پس از مرورکلی از امنیت اینترنت اشیا .سپس محدودیتهای عملکرد و حافظه پریمیتیوهای رمزنگاری رایج اندازه گیری شده بر روی دستگاه های متعدد را تشریح می کند و در نتیجه تکنیکهای حفظ کننده حریم خصوصی کنونی را ارزیابی می کند و پس از ارزیابی دقیق از عملکرد پرکابردترین الگوریتمهای رمزنگاری بر روی دستگاه های حریم خصوصی ارائه می کنیم که اغلب در شبکه های اینترنت اشیا ظاهر می شوند.

کلیدواژه ها

امنیت،الگوریتم های رمزنگاری، دستگاه های حریم خصوصی، اینترنت اشیاء

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.