بررسی روند درمان و تعیین موثرترین پارامترها در بیماری سرطان مری با استفاده از سیستمهای هوشمند
- سال انتشار: 1390
- محل انتشار: چهاردهمین کنفرانس دانشجویی مهندسی برق کشور
- کد COI اختصاصی: ISCEE14_068
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 1470
نویسندگان
دانشگاه آزاد اسلامی واحد گناباد
استادیار گروه الکترونیک دانشگاه بیرجند
استادیار دانشگاه علوم پزشکی مشهد
چکیده
در سالهای اخیر استفاده از شبکه های عصبی مصنوعی در پیش بینی اثرات متغیرهای مختلف روی یک متغیر خاص و مدل کردن روابط پیچیده ی این متغیرها با یکدیگر مورد توجه قرارگرفته است دراین تحقیق ابتدا از شبکه های عصبی مصنوعی برای پیش بینی نتایج درمان بیماری سرطان مری به روش کموتراپی و رادیوتراپی نئواجونت و سپس جراحی در بیماران مبتلا به اسکوآموس کارسینومای مری استفاده شدها ست علاوه بر این از الگوریتم بهینه سازی گروه ذرات PSO نیز برای آموزش شبکه عصبی استفاده شدهاست در مرحله بعد با استفاده از ترکیب شبکه عصبی و الگوریتم ژنتیک روشی برای انتخاب موثرترین پارامتر درمانی از بین مجموعه ای از عوامل پیشنهادی تاثیر گذار بر روند درمان ارائه شده است. نتایج پیاده سازی نشان میدهدکه شبکه عصبی درحد رضایت بخشی قادر به پیش بینی روند درمان بیماری سرطان است.کلیدواژه ها
الگوریتم ژنتیک، الگوریتم PSO، سرطان مری، شبکه عصبی مصنوعیمقالات مرتبط جدید
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.