اثرات میزان کاربرد کلریدآهن(III) و سرعت همزدن بر کدورت آب
- سال انتشار: 1385
- محل انتشار: اولین همایش تخصصی مهندسی محیط زیست
- کد COI اختصاصی: CEE01_343
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 2820
نویسندگان
دانشجوی کارشناسی ارشد گروه آبیاری و زهکشی دانشکده مهندسی علوم آب دانش
استادیار گروه آبیاری و زهکشی دانشکده مهندسی علوم آب دانشگاه شهید چمر
چکیده
از جمله استانداردهای اولیه آب آشامیدنی کدورت کمتر از یک NTU می باشد. در تصفیه خانه های آب، برای کاهش کدورت آب از فرایندهای انعقاد و لخته سازی استفاده می گردد. این عمل با افزودن موادمنعقدکننده به آب انجام می شود. معمول ترین ماده منعقد کننده مورد استفاده در تصفیه خانه های آب، سولفات آلومینیوم میباشد که بعلت اثرات نامطلوب بر سلامتی انسان مورد سئوال می باشد. یکی از جایگزین های مناسب برای این ماده کلریدآهن((III است. هدف از این تحقیق بررسی اثر مقادیرمختلف کلرید آهن((III مصرفی و سرعتهای مختلف همزدن، بر کاهش کدورت آب می باشد. نتایج این تحقیق نشان دادکه با افزایش میزان کلریدآهن ((III مصرفی و سرعت همزدن نمونه مقدار کدورت آب کاهش می یابد. همچنین اثر این دو عامل ( میزان کلرید آهن((III مصرفی و سرعت هم زدن) مستقل از هم می باشند، یعنی با افزایش هر کدام از این عوامل به تنهایی کدورت آب کاهش می یابد.کلیدواژه ها
کلرید آهن ( III )، جارتست، انعقاد، لخته سازی، کدورتاطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.