کاربرد روش تبدیل ویولت در تشخیص سلامت سازه ها
- سال انتشار: 1390
- محل انتشار: ششمین کنگره ملی مهندسی عمران
- کد COI اختصاصی: NCCE06_0622
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 1902
نویسندگان
دکتری سازه،دانشیار دانشگاه علم و صنعتایران
دانشجوی کارشناسی ارشد، دانشگاه علم و صنعتایران
چکیده
توانایی تشخیصخرابی در مراحل اولیه پیدایش آن موضوعی است که در مهندسی عمران، مکانیکو هوا فضا مورد توجه قرار دارد. روشهای ابتدایی تشخیص خرابی نیازمند تشخیص محل خرابی با انجام بازرسی در محل است. روشهای تشخیصسلامت سازهای با این هدف طرحریزی شدهاند که خرابیها را در مراحل اولیه تشکیل آنها، تشخیصدهند. از جمله این روشها، تشخیصخرابیها با استفاده از تغییر در مشخصات دینامیکی و استاتیکی است که مطالعات زیادی در آن زمینه صورت پذیرفته است. نقصدیگر روشهای ابتدایی نیازمندی به مشخصات اولیه و یا مبنا بوده که برای رفع این نقص، تلاشهای گستردهای صورت پذیرفته است. استفاده از تحلیل ویولت برای تشخیصخرابی روشی است که در چند سال اخیر مورد توجه قرار گرفته و مقالات زیادی در آن ارتباط منتشرگردیده است. در این مقاله، استفاده از روش ویولت جهت تشخیصوجود، محل و شدت خرابی در یکتیر طرهای بدلیل ترکخوردگی بررسی شده و توانایی آن مورد سنجشقرار گرفته استکلیدواژه ها
تشخیصسلامتسازهای، تحلیل ویولت، ترکخوردگی تیر فولادیمقالات مرتبط جدید
- ارزیابی تاثیر فناوریهای نوین دیجیتال (BIM)، هوش مصنوعی و اینترنت اشیا بر بهبود بهره وری و کاهش ریسک در پروژه های ساخت و ساز ایران مطالعه) مورردی اداره کل نوسازی شهر تهران منطقه (۸)
- سازه های مقاوم هوشمند جهت بهینه سازی مصرف انرژی با محوریت زیست محیطی
- درآمدی بر امکان حضور رهنمودهای باغسازی معماری اسلامی در پیشبرد طراحی منظر معاصر
- باغسازی در معماری اسلامی؛
- شناسایی ریسکهای موثر در پیشرفت فیزیکی پروژه های ساخت به روش بهترین بدترین فازی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.