تقویت انتقال حرارت آشفتگی در یک مبدل حرارتی با استفاده از عملکرد لوله های صاف
- سال انتشار: 1390
- محل انتشار: سومین همایش بین المللی مبدلهای گرمایی
- کد COI اختصاصی: MOBADDEL03_038
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 1750
نویسندگان
دانشگاه آزاد اسلامی واحد امیدیه، گروه مهندسی شیمی، امیدیه، ایران
دانشگاه آزاد اسلامی واحد امیدیه
دانشگاه آزاد اسلامی واحد امیدیه
دانشگاه آزاد اسلامی واحد امیدیه
چکیده
این مطالعه افت فشار و انتقال حرارت جریان جوشش اجباری مبرد a134-R درون لوله های افقی صاف و میکروفین دار پخ را مورد بررسی قرار می دهد. در این راستا، لوله های صاف و میکرو فین دار با قطر خارجی 52/9 میلی متر به چهار میزان متفاوت، با ارتفاع داخلی 6/6 ، 5/5 ،8/3 و 8/2 میلی متر پخ شده اند. محدوده سرعت جرمی در این مطالعه kg/m2s 107-74 و محدوده کیفیت بخار 95/0-25/0 می باشد. دستگاه مورد استفاده در این بررسی، یک سیستم تبرید تراکمی بخار مجهز به کلیه وسایل اندازه گیری موردنیاز می باشد. نتایج بیانگر این است که پخ کردن لوله موجب افزایش انتقال حرارت و افت فشار می شود. همچنین ضریب انتقال حرارت و گرادیان فشار در لوله های پخ با افزایش میزان پخ شدگی افزایش می یابد. سپس ارزیابی عملکرد لوله های صاف و میکروفین دار پخ از بعد انتقال حرارت و افت فشار مورد بررسی قرار گرفت. نتایج بدست آمده بیانگر این است که لوله های صاف پخ به طور کلی از عملکرد بهتری نسبت به لوله های میکروفین دار پخ برخوردار می باشد. در بین لوله های پخ شده در این مطالعه لوله با ارتفاع داخلی 5/5 میلی متر در لوله های صاف و لوله با ارتفاع داخلی 6/6 میلی متر در لوله های میکروفین دار از عملکرد بهتری نسبت به دیگر لوله های پخ برخوردار می باشد.کلیدواژه ها
انتقال حرارت، افت فشار، جریان دوفاز، لوله های صاف، جوششمقالات مرتبط جدید
- سنتز نانو ماده اکسیدگرافن و بررسی تاثیر آن بر روی مقاومت شیمیایی رنگ آلکیدی
- پیش بینی نرخ های تولید چندفازی (نفت، گاز و آب) با استفاده از روش های یادگیری ماشین: مرور بر روش ها و کاربردها
- روشهای کنترل داده محور در مهندسی شیمی
- بررسی جداسازی گاز پروپیلن از پروپان در غشای ۶FDA-durene با استفاده از روش شبیه سازی مولکولی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.