بررسی مدل مولفه ای CORBA

  • سال انتشار: 1390
  • محل انتشار: اولین همایش رویکرد های نوین در مهندسی کامپیوتر و فناوری اطلاعات
  • کد COI اختصاصی: ROUDSARIT01_218
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 3662
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

ارزو محمودی

گروه علوم کامپیوتر دانشگاه آزاد اسلامی واحد شبستر

چکیده

سیستم های نرم افزار نوین بهدلیل پیچیدگی و مقیاس بزرگ دارای هزینه ی بالا بهره وری کم کیفیت نرم افزاری غیرقابل مدیریت و ریسک بالا می باشند توسعه نرم افزار مبتنی برمولفه راه حل امیدبخشی را برای تولید این سیستم های نرم افزاری ارایه کرده و بطور قابل توجهی هزینه و زمان را کاهش داده و قابلیت نگهداری قابلیت اطمینان ودر کل کیفیت سیستمهای نرم افزاری را بهبود می بخشد تمرکز اصلی این مقاله برروی معماری واسطه در خواست شی مشترک گروه مدیریت شی OMG/CORBA و مدل مولفه ای آن است . CORBA استانداردی برای برقراری ارتباط و اتصال مولفه های نرم افزاری مولفه های نرم افزاری و پیکربندی آنها بوده و همچنین به عنوان میان افزاری برای یکپارچه سازی برنامه های توزیع شده و ناهمگن شناخته می شود. دراین مقاله ابتدا مدل شی و مدل مولفه ای CORBA تعریف و مورد بررسی قرارگرفته است سپس در ادامه این استاندارد با استانداردهای EJB,COM مقایسه شده و مزایا معایب و نقاط قوت آنها نسبت به این دو استاندارد مدل مولفه ای بیان شده است.

کلیدواژه ها

Component Object Model) COM *GObject Request BrokerF ORB *GCommon Object Request Broker Architecture F CORBA (Enterprise Java Beans) EJB ,

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.