شناسایی علل تاخیر در پروژه های عمرانی استان قم
- سال انتشار: 1399
- محل انتشار: ششمین کنفرانس بین المللی مدیریت، حسابداری و توسعه اقتصادی
- کد COI اختصاصی: CONFME06_045
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 576
نویسندگان
دانشیار دانشکده مدیریت و اقتصاد دانشگاه قم
استادیار دانشکده مدیریت و اقتصاد دانشگاه قم
کارشناس ارشد مدریت پروژه دانشکده مدیریت و اقتصاد دانشگاه قم
چکیده
هرگونه تاخیر در اجرای برنامه توسعه و عدم بهر برداری از پروژه های عمرانی دقیقا مصداق اتلاف منابع است. مهم ترین منبع ملی که در این راستا از دست می رود عامل زمان است لذا هدف از انجام پژوهش حاضر شناسایی و اولویت بندی علل تاخیر زمانی در پروژه های عمرانی استان قم می باشد. در رابطه با روش تحقیق فعلی میتوان گفت جهتگیری این مطالعه کاربردی می باشد، پژوهش به روشچندگانه و به صورت ترکیبی از داده های کیفی و کمی است و به منظور تحلیل داده ها، روش فراترکیب، فن مشابهت به کاررفته شده اند. جامعه آماری شامل مقالات و همچنین پایان نامه های چاپشده در پایگاه های معتبر و خبرگان، حوزه عمرانی، کار و افراد باتجربه و متخصص با استفاده از پرسشنامه و نمونه گیری قضاوتی و به روش هدفمند بوده است. یافته ها نشان می دهد که ۳۳ علت به عنوانمهم ترین علل در ۶ دسته طبقه بندی شدند که این طبقات شامل علل مربوط به کارفرما، پیمانکار، مشاور، منابع، طراحی و عوامل محیطی می باشد سپس علل موجود در هر طبقه با استفاده از فن مشابهت اولویت بندی شده اندکلیدواژه ها
تاخیر زمانی، پروژه، پروژه های عمرانی، فراترکیب، فن مشابهتمقالات مرتبط جدید
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.