طراحی و تبیین مدل توسعه استراتژی معاملاتی مبتنی بر تحلیل تکنیکال در بازار سرمایه

  • سال انتشار: 1399
  • محل انتشار: ششمین کنفرانس بین المللی مدیریت، حسابداری و توسعه اقتصادی
  • کد COI اختصاصی: CONFME06_001
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 757
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

سیدرضا حاجی سید رضی

دانشجوی کارشناسی ارشد مدیریت بازرگانی پیام نور واحد بویین زهرا

سید علی وزیری

دکتری مدیریت کارآفرینی ، مدرس کارشناسی ارشد گروه مدیریت بازگانی دانشگاه پیام نور

چکیده

این مقاله سعی در یافتن روشی ساده برای سرمایه گذاری در بازار بورس به روش تکنیکال دارد و اهداف آن شامل شناسایی روش های تحلیل تکنیکال و پاسخ به سوالات سرمایه گذاران در این زمینه ، شناسایی استراتژی های تحلیل تکنیکال و معرفی انواع استراتژی ها ، تلفیق و انتخاب بهترین استراتژی تحلیل تکنیکال و شناسایی طریقه یافتن نقاط ورود و خروج از معامله می باشد . این مقاله با روش تحقیق کیفی و به سبک نظریه برخاسته از داده ها تدوین گردیده است . ابتدا بخشی از بازار سرمایه را به عنوان جامعه مورد مطالعه انتخاب نموده و با معرفی ابزار دسترسی به آن ، توصیف مفاهیم اولیه و بیان انواع روش های تحلیل این بازار و ابزار تحلیلی آن پرداخته و جهت موفقیت در این بازار مباحث و نظریه های پلن نویسی ، انتخاباستراتژی ، انتخاب نوع تحلیل ، روانشناسی بازار ، مدیریت ریسک و سرمایه ، رفتار شناسی افراد و ... را تعریف کرده و تفاوت یک معامله گر با تحلیل گر را مشخص می کنیم . در ادامه وارد بخش انواع تحلیل شده و تحلیل تکنیکال را به عنوان یکی از بازوان معامله گری معرفی نموده و به بیان مفاهیم اولیه ، روش دسترسی به داده های بازار ، چگونگی استفاده از ابزار موجود ، معرفی برخی از اندیکاتور ها ،اسیلاتورها ، سیستم های تحلیل و معامله گری پرداخته و ارکان سه گانه تحلیل تکنیکال را واکاوی می نماییم . سپس شروع به نگارش یک سیستم معاملاتی مبتنی بر ارکان تحلیل نموده و با مطالعه و بررسی این سیستم معاملاتی بر روی داده های چند ساله بازار درستی یا نادرستی آن را ثابت نموده و به عنوان یک سیستم معاملاتی که بخشی از استراتژی و پلن معاملاتی هر فرد می تواند باشد معرفی می کنیم . با معرفی استراتژی طراحی شده نتیجه گیری میشود که این استراتژی دو سیگنال به معامله گران می دهد . سیگنال های این استراتژی معاملاتی به دو شکل سیگنال جسورانه و سیگنال قطعی می باشد که هر کدام بر اساس شخصیت و دیدگاه معامله گر انتخاب می شود

کلیدواژه ها

استراتژی معاملاتی ، معاله موفق ، پلن معاملاتی ، شاخص جریان نقدی ، میانگین متحرک قیمت

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.