تصفیه غشایی روغن ها: عوامل کاهنده شار
- سال انتشار: 1388
- محل انتشار: همایش منطقه ای غذا و بیوتکنولوژی
- کد COI اختصاصی: RCFBIO01_064
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 1221
نویسندگان
کارشناس ارشد، دانشگاه تهران، پردیس کشاورزی و منابع طبیعی، دانشکده فنا
کارشناس ارشد، دانشگاه تهران، پردیس کشاورزی و منابع طبیعی، دانشکده فنا
کارشناس ارشد، دانشگاه تهران، پردیس کشاورزی و منابع طبیعی، دانشکده فنا
دانشیار دانشگاه تهران، پردیس کشاورزی و منابع طبیعی، دانشکده فناوری و
چکیده
در فرآیندهای غشایی، داشتن شار خروجی کافی امری است ضروری که به کارگیری این تکنولوژی را به طور صنعتی امکان پذیر م ی سازد. برای دستیابی به شار خروجی مطلوب باید فاکتورهای کاهنده یا به عبارتی مقاومت های مختلف را در نظر داشت و آن را به حداقل رساند . انواع این مقاوم ت ها عبارتند از : مسدود شدن حفرات غ شاء، پلاریزاسیون ترکیبات تغلیظ شده و مقاومت ذا تی غش اء. عوامل مختلفی روی میزا ن این مقاومت ها تأثیر دارند که عبارتند از : نوع روغن، دما، سرعت جریان عرضی، اندازه حفرات غشاء و کارآمدی فرآیند شستشو . با بهبود این عوامل می توان مقاومت ها را به حداقل ممکن کاهش داد و بدین وسیله شار را به حدی رساند که به کارگیری فرآیند تصفیه روغن ها در صنعت از لحاظ اقتصادی توجیه پذیر شود.کلیدواژه ها
تصفیه غشایی، مسدود شدن حفرات غشاء، پلاریزاسیون ترکیبات تغلیظ شدهمقالات مرتبط جدید
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.