پیشرفت به سوی تجاری سازی فن آوری تراریزش پلاستید
- سال انتشار: 1388
- محل انتشار: همایش منطقه ای غذا و بیوتکنولوژی
- کد COI اختصاصی: RCFBIO01_058
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 1257
نویسندگان
دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری
دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری
پژوهشکده بیوتکنولوژی کشاورزی کرج
چکیده
نیاز به افزایش ظرفیت تولید پروتئین های نوترکیب به شدت احساس می شود . پروتئین هایی نظیر واکسن ها، آنتی بادی ها وآنزیم های صنعتی از این نظر مطرح می باشند. امروزه بیان چنین پروتئین های نوترکیبی در گیاهان مورد توجه قرار گرفته است . کلروپلاست های توتون در این زمینه انتخابی جذاب محسوب می شوند. با مهندسی کلروپلاست های توتون زمینه ای مستعد برای بیان پروتئین های نوترکیب در مقیاس تجاری فراهم شده است . این گیاهان 5 تا 25 درصد کل پروتئین قابل حل سلولی را در برگ ها جای می دهند و زمانی از بیان اید ه آل تر اطمینان حاصل می شود که سیستم بیانی مناسبی را برای مهندسی کلروپلاست استفاده کنیم، که این سیستم، وکتورها، کاست های بیانی و سامانه هایی برای حذف ژن نشانگر را شامل می شود. اجرای تکنولوژی تراریزش پلاستید در محصولات گیاهی دیگر، به هر حال، مشکل بوده و باع ث به تأخیر افتادن استفاده از آنها شده است . همچنین تلاش می شود تا تراریزش پلاستید به محصولات زراعی اصلی برای محدود نگه داشتن ژن توسعه داده شود و از آنجایی که پلاستیدها در اکثر گیاهان توسط گرده پراکنده نمی شوند، لذا الحاق تراژن در ژنوم پلاستید نگرانی انتشار آن را منتفی می کند . در این مقاله پیشرفت های اخیر در تراریزش پلاستید مرور شده اند و تنگناهای مرتبط با اجرای تراریزش پلاستید در محصولات جدید تعیین شده استکلیدواژه ها
پروتئین های نوترکیب، تراریزش پلاستید، سیستم بیانیمقالات مرتبط جدید
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.