رتبهبندی کارمندان و انتخاب سرپرستان با رویکرد ترکیبی فرایند تحلیل سلسله مراتبی فازی(FAHP) و تاپسیس فازی(FTOPSIS) (مطالعه موردی، کارخانه فولاد غدیر ایرانیان)

  • سال انتشار: 1392
  • محل انتشار: دوفصلنامه پژوهش در مدیریت تولید و عملیات، دوره: 4، شماره: 2
  • کد COI اختصاصی: JR_JPOM-4-2_001
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 367
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

محمد شاکر اردکانی

استادیارگروه مدیریت دانشگاه اردکان

سعیده کتابی

دانشیار گروه مدیریت دانشکده علوم اداری و اقتصاد دانشگاه اصفهان

مجید محمد شفیعی

استادیارگروه مدیریت دانشکده علوم اداری و اقتصاد دانشگاه اصفهان

چکیده

  انتخاب نیروی انسانی لایق و شایسته، عامل کلیدی موفقیت برای یک سازمان تولیدی و صنعتی است. هدف این مطالعه، ارائه یک رویکرد تصمیمگیری چند معیاره فازی برای ارزیابی گزینهها در ارتباط با ترجیحات تصمیمگیرندگان است. دو روش تصمیمگیری چند معیاره برای حل مساله تصمیمگیری چند معیاره انتخاب کارمندان در شرکت فولاد غدیر ایرانیان پیشنهاد شده است: فرایند تحلیل سلسله مرتبی فازی ( FAHP ) و تاپسیس فازی ( FTOPSIS )؛ که اولی برای تعیین اوزان نسبی شاخصهای مورد استفاده در انتخاب کارمندان (مولفههای اصلی و فرعی) و دومیبرای رتبهبندی گزینهها (کارمند) بکار برده شده است. زمانی که ارزیابی در برخی جنبهها مبهم و غیر دقیق میباشد، رویکردهای تصمیمگیری چند معیاره فازی، راه حلی ترجیحی و مناسب است. در پایان مقاله نیز پیشنهادهایی برای پژوهشهای آینده ارائه شده است.     

کلیدواژه ها

انتخاب کارمند, فرایند تحلیل سلسله مراتبی فازی( FAHP ), تاپسیس فازی( FTOPSIS ), فولاد غدیر ایرانیان

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.