بررسی روش های تولید مخازن گاز طبیعی فشرده
- سال انتشار: 1390
- محل انتشار: چهارمین همایش و نمایشگاه بین المللی CNG
- کد COI اختصاصی: CNGCONF04_009
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 4317
نویسندگان
دانشجوی کارشناسی ارشد مکانیک ماشین های کشاورزی دانشگاه ایلام
کارشناس مکانیک خودرو شرکت آریا دیزل
چکیده
مخازن ذخیره گازطبیعی فشرده، رایجترین روش ذخیره گازطبیعی در خودرو به شمار میرود. تاریخچه ساخت مخازن CNG به دهه های 1950 و 1960 برمی گردد این مخازن، اغلب استوانهای و بدون استفاده از جوشکاری در چهار نوع ساخته می شوند. مخازن گاز طبیعی فشرده نوع یک معمولاً از ماده اولیه خام به سه شکل مختلف ورق، لوله یا شمشال تولید میگردند. از مهمترین مراحل ساخت مخازن گاز طبیعی فشرده نوع یک از ورق فرآیند کشش عمیق سرد وشکل دهی چرخشی است. در مخازن تولیدی از لوله، لوله های فولادی بدون درز باقابلیت عملیات حرارتی استفاده می شود. درتولید مخازن از ماده اولیه شمشال، شمشال ها با طول مخصوص بریده شده و با استفاده از فرآیند سوراخ کاری داغ تولید می شوند. مخازن نوع دوم شامل دو مرحله اصلی میباشد. در مرحله اول آستری مخازن و در مرحله دوم این لایه آستری با الیاف پیچی پیوسته تقویت میشود. در این نوع مخازن لایه الیاف فقط بهصورت محیطی پیچیده میشود. آستری مخازن نوع سوم یک جداره نازک آلومینیومی میباشد که روی آن بهصورت محیطی و محوری بهطور کامل پیچیده شدهاست. بنابراین این لایههای کامپوزیتی قادر به تحمل نیروها هم در جهت شعاعی و هم در جهت محوری خواهند بود. مخازن نوع چهارم دارای کمترین وزن می باشند که حتی با سیستم سوخت بنزینی قابل مقایسه هستند. این مخازن بسیار شبیه مخازن نوع سوم هستند و تنها از لحاظ نوع و جنس آسترها تفاوت دارند. جنس پلیمر آن نظیر پلیاتیلن سنگین (HDPE) میباشد و از نافی فلزی برای نصب شیر و سایر متعلقات استفاده می شودکلیدواژه ها
مخازن CNG-کشش عمیق- اتوکاری- شکل دهی چرخشی- الیاف پیچیمقالات مرتبط جدید
- ارزیابی انواع تهدیدات و شدت آنها در زیستگاههای کلان ایران
- اجرای پایلوت نانوپوشش سیلیکونی بر روی تجهیزات عایقی پست های منتخب تهران و مشهد و بررسی نتایج عملکرد میدانی
- تدوین دستورالعمل برای استفاده از نانوسیالات خنک کننده نیروگاهی
- تولید نانو الیاف کامپوزیتی کربن/ NiMoO۴ به روش الکتروریسی
- پوششش دهی و آزمون مقره های سرامیکی ۷۰ کیلو نیوتون با مواد سیلیکونی حاوی نانو ذرات سیلیکا
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.