بررسی رابطه بین مهارت های ارتباطی کارکنان اجرایی پلیس و فرآیند کشف جرم
- سال انتشار: 1399
- محل انتشار: همایش ملی پلیس و تعامل ارتباطی اجتماعی
- کد COI اختصاصی: PCSCI01_006
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 528
نویسندگان
دانشجوی دکتری جرم یابی دانشگاه علوم انتظامی امین
کارشناسی ارشد، گروه مدیریت اجرایی، دانشگاه آزاد اسلامی قزوین، ایران
چکیده
این تحقیق از نظر هدف کاربردي و از نظر ماهیت، توصیفی است که به صورت پیمایشی و با روشهمبستگی انجام می شود. جامعۀ آماري تحقیق را کارکنان اجرایی پلیس استان قزوین (شهر قزوین)تشکیل می دهند که با استفاده از فرمول کوکران تعداد 73 نفر به عنوان حجم نمونه انتخاب شدند و ازروش نمونه گیري تصادفی ساده جهت پاسخگویی به سؤالات استفاده گردیده است. ابزار گردآورياطلاعات پرسشنامه استاندارد مهارت هاي ارتباطی بارتون جی. اي و پرسشنامه محقق ساخته فرآیندکشف جرم می باشد. روایی پرسشنامه ها با نظر خبرگان و متخصصان و پایایی با آلفاي کرونباخ تأیید شد.داده هاي جمع آوري شده جهت تجزیه و تحلیل و سنجش فرضیه ها، با استفاده از شاخص هاي آماراستنباطی همچون آزمون کولموگروف – اسمیرونوف و آزمون ضریب همبستگی پیرسون در محیطنرم افزار Spss تجزیه و تحلیل شد. نتایج این پژوهش نشان داد که بین مهارت هاي ارتباطی کارکنان اجرایی پلیس و فرآیند کشف جرم رابطه مثبت و معناداري وجود دارد. همچنین بین مهارت کلامی،شنودي و بازخورد و فرآیند کشف جرم رابطه مثبت و معناداري وجود دارد. در نتیجه سه فرضیه تحقیقو فرضیه اصلی مورد بررسی و تأیید قرار گرفت. نتایج این تحقیق نشان می دهد که به منظور بهبودهرچه بیشتر فرآیند کشف جرم مجموعه اي از مهارت هاي ارتباطی از قبیل مهارت کلامی، مهارتشنیداري و مهارت بازخورد، موجب نتایج ارزنده و رضایت بخش در این زمینه می شود.کلیدواژه ها
مهارت هاي ارتباطی، کارکنان اجرایی پلیس، جرم، فرآیند کشف جرممقالات مرتبط جدید
- بررسی جامع پتانسیلها و اثرات هوش مصنوعی و ChatGPT در پیشبرد و شکل دهی به فرآیندهای آموزشی مدرن
- بررسی کاربرد هوش مصنوعی در تعاملی سازی محیط یادگیری الکترونیکی
- تحلیلی از نقاط قوت و ضعف هوش مصنوعی در حل مسئله ریاضی
- استفاده از ChatGPT برای بهبود فعالیتهای آزمایشگاهی شیمی
- شخصی سازی آموزش و طراحی آموزشی به واسطه هوش مصنوعی در آموزش عالی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.