نقش فناوری های نوین ارتباطی و اطلاعاتی در یادگیری آموزش زبان انگلیسی و دیدگاه های رایج مرتبط به آن

  • سال انتشار: 1399
  • محل انتشار: ششمین همایش بین المللی مطالعات زبان و ادبیات در جهان اسلام
  • کد COI اختصاصی: LCONF06_181
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 935
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

عمار علی بازی

چکیده

امروزه با ورود فناوری های نوین آموزشی و به خصوص دسترسی به اینترنت در بین جامعه فراگیر در مدارس و تأثیر پذ یری آنها ازفرهنگ های جهانی و غیر بومی، موقعیتی به وجود آمده است که آموزش و پرورش ناگزیر است تا کارکردهای نوینی را متناسب بانیازهای زمان برای خود برگزیند. گزینش و دستیابی به کارکردهای نو مستلزم نگاهی نو به نظام آموزش و پرورش است آنچهتلقی از نظام های نوین آموزشی را به عنوان یک تکنولوژی مدرن آموزشی و نه به عنوان یک چالش در نظامی آموزشی به ما میشناساند، تأثیرات این فناوری ها در به کارگیری وسائل کمک آموزشی در کلاس درس برای قوت بخشیدن به یادگیری فراگیراناست که در تحقیقات مکرر به اثبات رسیده است.فناوری هم در زندگی شخصی و هم در زندگی کاری ما اهمیت فزاینده ای پیدا کرده و زبان آموزان بیش از پیش از فناوریاستفاده می کنند. با این حال در برنامه های تربیت مدرسی زبان، آموزش با استفاده از فناوری ارتباطات و اطلاعات اغلذب نادیدهگرفته می شود و وقتی سخن از استفاده از فناوری روز دنیا به میان می آید بیشتر مدرسان نسبت به دانش آموزان خود مهارت ودانش کمتری در این زمینه دارند. مقاله پیش روی با ارائه توضیحاتی روشن راجع به مفهوم «یادگیری زبان با کمک رایانه»، نقشفناوری در آموزش زبان، بررسی نگرش ها به فناوری، پیاده سازی فناوری ارتباطات و اطلاعات در کلاس درس و مهارت ها وتجهیزات برای شروع درصدد ایجاد پلی بر این شکاف بر آمده است.

کلیدواژه ها

آموزش زبان، فن آوری اطلاعات، سیستم کال، نگرش ها، رایانه

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.