راهنمای تدوین مقاله بررسی اشعار لری در شهرستان لنده

  • سال انتشار: 1399
  • محل انتشار: ششمین همایش بین المللی مطالعات زبان و ادبیات در جهان اسلام
  • کد COI اختصاصی: LCONF06_147
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 261
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

معصومه التیام پور

دانشجوی کارشناسی رشته آموزش ابتدایی دانشگاه فرهنگیان پردیس کوثر یاسوج

زهرا نیک جو

دانشجوی کارشناسی رشته آموزش ابتدایی دانشگاه فرهنگیان پردیس کوثر یاسوج

ایران ناصری

دانشیار دانشگاه فرهنگیان پردیس کوثر یاسوج

چکیده

درشهرستان لنده، سرودها و آوازهای آهنگين و دلنشين از جمله: سروو، یار یار، دی بلال، شیرداماد با موضوعهای گوناگونی سروده ای شوند. در این اقاله آواز های دلنشين لالایی ها، شروه ها و عروسی ها مورد بررسیقرار گرفته است که بيشتر بين زنان متداول است که گاهی به صورت فردی و گیاهی به صورت گروهیخوانده ای شود. این سروده ها در برخی از مناطق نام های گوناگون دارند و یا حتی به شکل ها و لهجه هایمختلفی خوانده ای شوند. هدف از پژوهش حاضر بررسی این سروده ها و اشعار محلی لری که بيشتر مربوطبه عصر شفاهی ادبيات در این دیار بوده است.این پژوهش بر اساس تحقيقیات میدانی و با روش تحلیلمحتوا بصورت توصيفی به بررسی جایگاه این اشعار در زندگی مردم در زبان شناخت انها پرداخته شده است.

کلیدواژه ها

ترانه، اشعار محلی لنده،عروسی و عزا

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.