مروری بر کاربرد نانو تکنولوژی در بتن

  • سال انتشار: 1390
  • محل انتشار: اولین همایش بین المللی بتن های ناتراوا - مخازن ذخیره آب شرب
  • کد COI اختصاصی: NCNOCWST01_181
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 1661
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

مرتضی حسین علی بیگی

استادیار دانشکده مهندسی عمران، دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل

جواد برنجیان

استادیار دانشکده مهندسی عمران، دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل

امید لطفی عمران

دانشجوی کارشناسی ارشد سازه، دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل

ایمان محمدپورنیک بین

عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رشت

چکیده

امروزه کاربرد ها و پیشرفت های نانو تکنولوژی در زمینه مصالح ساختمانی موجب تحولات شگرفی در صنعت گردیده است.اکثر پیشرفت ها در زمینه مصالح سیمانی بوده است. نانو ذرات که نتیجه ای از فناوری نانو اند، توانسته اند با کاربرد در ساخت مصالح سیمانی ساختار آنها را تحت تأثیر قرار داده و بهبود بخشند. با وجود تحقیقات زیادی که در زمینه نانو تکنولوژی در علوم مختلف صورت گرفته متأسفانه جایگاه این تکنولوژی در صنعت بتن توسط طراحان و مجریان سازه ای به درس تی درک نشده است.لذا هدف این مقاله این است تا با ارائه دیدگاهی مثبت و بیان جنبه های مختلف عملکرد نانو تکنولوژی در بتن اهمیت این تکنولوژی را در صنعت ساخت نشان دهد تاامکان ساخت سازه های مقاوم و با دوام قابل ملاحظه در آینده فراهم گردد. سوالات تحقیق:در این تحقیق، اثر نانو سیلیس بر خصوصیات مکانیکی و دوام بتن مورد بررسی قرار گرفته است. روش تحقیق: در این مقاله با بکارگیری درصدهای مختلف نانو در بتن، خصوصیات ودوام بتن های حاوی نانو مورد بررسی قرار گرفت. نتیجه گیری: ذرات نانو به عنوان یک ماده پر کننده مقاومت بتن را افزایش می دهد. با بکار گیری ذرات نانو در بتن می توان به بتنی با نفوذ پذیری کم دست یافت که در سازه هایی که نشت آب در آنهااهمیت دارد مانند مخازن آب شرب ضروری به نظر می رسد

کلیدواژه ها

بتن، نانو ذرات، خصوصیات مکانیکی

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.