تاثیر رزین ا ستایرن- بوتیل آکریلات بر ناتراوایی بتن و مقاومت فشاری

  • سال انتشار: 1390
  • محل انتشار: اولین همایش بین المللی بتن های ناتراوا - مخازن ذخیره آب شرب
  • کد COI اختصاصی: NCNOCWST01_142
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 1500
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

فائزه عمرانی

دانشجوی بخش مهندسی عمران-دانشگاه شهید باهنر کرمان

مرتضی نزهتی

دانشجوی بخش مهندسی عمران-دانشگاه شهید باهنر کرمان

محمدجواد فدایی

دانشجوی بخش مهندسی عمران-دانشگاه شهید باهنر کرمان

چکیده

بتن ناتراوا در ساخت و ساز لوله های آب و فاضلاب کاربرد وسیعی دارد. در این مقاله نوعی از مواد افزودنی جهت کاهش تراوایی بتن، مورد بررسی قرار می گیرد. تراوایی بتن عبارت است از زمانی که یک مایع، با فرض غیر قابل تراکم بودن وکاملا گرانرو بودن، به بتن نفوذ کرده و آن را اشباع کند. در این تحقیق مایع مزبور آب می باشد. سوالات تحقیق: سوال اساسی در این مقاله این است که رزین استایرن- بوتیل آکریلات بر ناتراوایی بتن چه تاثیری می گذارد و آیا این افزودنی برمقاومت فشاری نیز اثر می گذارد یا خیر؟ روش تحقیق: در این تحقیق جهت ناتراوا شدن بتن، ماده رزین استایرن – بوتیل آکریلات با درصدهای مختلف به بتنتولید شده با 2 طرح اختلاط متفاوت اضافه شده است ونمونه های مکعبی شکل در 2 نوع شرایط مختلف نگه داری شده اند. سپس تراوایی و مقاومت آنها اندازه گیری شده و مورد بحث قرار گرفته است.نتیجه گیری: آزمایش ها ی انجام شده نشان دادند که با افزودن این ماده ، تراوایی بتن به طور چشمگیری کاهش می یابد . درعین حال افزودن رزین استایرن – بوتیل آکریلات علاوه برکاهش تراوایی، باعث کاهش مقاومت فشاری در طرح اختلاط اول و افزایش مقاومت فشاری در طرح اختلاط دوم می گردد . در تحقیق حاضر نشان داده شده که می توان با استفاده از طرح اختلاط دوم و افزودن رزین استایرن -بوتیل آکریلات علاوه بر کاهش تراوایی مقاومت فشاری قابل قبولی نیز به دست آورد

کلیدواژه ها

بتن ناتراوا، مواد افزودنی، رزین استایرن – بوتیل آکریلات، مقاومت فشاری

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.