مقاوم سازی سازه های بتنی با استفاده از تزریق رزین اپوکسی
- سال انتشار: 1390
- محل انتشار: اولین همایش بین المللی بتن های ناتراوا - مخازن ذخیره آب شرب
- کد COI اختصاصی: NCNOCWST01_086
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 5526
نویسندگان
استادیار گروه مهندسی عمران، دانشکده فنی و مهندسی، دانشگاه خلیج فارس
دانشجوی کارشناسی ارشد سازه، دانشگاه آزاد اسلامی بوشهر، دانشکده تحصی
استادیار گروه مهندسی عمران، دانشکده فنی و مهندسی، دانشگاه خلیج فارس
چکیده
رشد روبه افزایش استفاده از سازه های بتن آرمه در سراسر جهان همواره نیازمند کنترل های بهره برداری و روش هایی به منظور تعمیر و باز سازی این قبیل سازه ها بوده است. در این میان بررسی عوامل آسیب رسان و همچنین پیشگیری و درمان این عوامل به منظور ارتقاء عمر و استعمال این قبیل سازه ها، می تواند نقش به سزایی را ایفا نماید. امروزه یکی از پر رخداد ترین عوامل تخریب سازه های بتن آرمه، ترک خوردگی می باشد. ترک ها و رویکرد مواجه با آن ها را می توان با توجه به اهمیت سازه و علل وقوع آن ها دسته بندی و تعمیر و بازسازی نمود. تزریق رزین تحت فشار به منظور جوش دادن عضو بتنی گسیخته شده در اثر ترک خوردگی، از جمله روش هایی است که در دهه ی گذشته به علت سهولت و سرعت عمل بالای خود در ایران رشد قابل ملاحظه ای داشته است. از این رو در این مقاله، این روش با انجام یک مطالعه ی موردی حاصل از گزارش مهندسین مشاور سازیان تشریح شده است. سوالات تحقیق: در ترمیم ترک ها بروش تزریق رزین اپوکسی در نظر گیری چه نکاتی حائز اهمیت است. روش تحقیق: این مقاله به تشریح تکنیک بازسازی ترک های اعضای بتنی به روش تزریق رزین اپوکسی می پردازد. و با بکار گیری مطالعات اخیر نکاتی از قبیل فشار تزریق ، انتخاب رزین مناسب و غیره را شرح می دهد. نتیجه گیری: انتخاب این روش برای ترمیم با توجه به سنگینی خسارت وارده، سهولت و سرعت عمل اجرا و بهره برداری آن نسبتا به صرفه است . لذا رعایت آنچه در این مقاله ذکر شده است می تواند در کنترل کیفیت اجرای این متد مفید واقع شود.کلیدواژه ها
ترک، رزین اپوکسی، پکرهای مکانیکیمقالات مرتبط جدید
- مروری بر مزایا و کاربردهای سیمان LC۳
- بررسی تاثیر محتوای فرکانسی زلزله در پاسخهای دینامیکی سازه های بلندمرتبه با در نظر گرفتن اندرکنش خاک و سازه
- بررسی مقایسه رفتار دیوارهای برشی فولادی موجدار تک لایه و دوبل با اتصال بخشی به ستون با زاویه موج دار
- ارزیابی آزمایشگاهی خواص مکانیکی بتن خودمتراکم حاوی خاکستر پوسته برنج و خاکستر تفاله نیشکر توام
- ازیابی اثر افزودن نانو لوله های کربنی و نانوذرات رس بر استحکام قطاع پوسته کروی مرکب اپوکسی/الیاف شیشه
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.