بهبود پرخاشگری علیرضا (با نام مستعار) با استفاده از تربیت شنوایی و استفاده از سمعک
- سال انتشار: 1399
- محل انتشار: نخستین کنفرانس تجارب برتر تربیتی معلمان
- کد COI اختصاصی: RCSTE01_041
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 370
نویسندگان
کارشناسی علوم تربیتی
چکیده
بروز ناشنوایی در سنین بحرانی به کودک بشدت آسیب می رساند و وی را در محدودیت و محرومیت حسی و نقص توانائی های ارتباطی قرار می دهد و سبب انزواطلبی ، افسردگی وناهنجاریهای متعدد اجتماعی روانی وعاطفی وی می گردد . لذا ضروری است تدابیری اتخاذ نمود که کودک ناشنوا به صورت نظامدار تجربه شنوایی بدست آورد وبا سهولت بیشتری صداها را تشخیص دهد و مابین اصواتی که در یافت می کند تمایز قائل شود واین امر توسط تربیت شنوایی فراهم می شود تا فرد بتواند حداکثر استفاده مفید را از باقیمانده شنوایی خود برای دریافت و ادراک شنیداری محرکات صوتی به عمل آورد. این پژوهش با هدف حل مشکل اخلاقی ورفتاری دانش آموزکم شنوا س.م انجام گردیده است که دانش آموز دارای اختلالات رفتاری از قبیل عدم نزدن سمعک به گوش که منجربه شلوغی درکلاس درس وحیاط مدرسه ، اذیت کردن دیگر دانش آموزان ،حسادت ، بی حوصلگی ، فحش دادن به دیگران ، لجبازی بود. با توجه به اطلاعات بدست آمده سوالات زیر برای رفع مشکل دانش آموزمطرح شد آیاکم شنوایی باعث بروز مشکلات شده است؟- آیا نوع تربیت ، موجب اختلال رفتاری ایشان است؟ - آیا به خاطر روابط غلط با ایشان دچار خود پنداری منفی از خود شده است؟ از چند روش به صورت ترکیبی برای جمع آوری اطلاعات استفاده شد .با شرکت دادن فرد در گروه و احساس مسئولیت فرد نسبت به گروه برای کاهش حسادت استفاده شدو از والدین فرد خواسته شد که دانش آموز را برای شنوایی سنجی ببرندوطبق توصیه پژشک سمعک بخرند، بین فرزندان تبعیض قائل نشوند و رفتارشان نسبت به فرد ملایم گردد.طبق توصیه پزشک تربیت شنوایی با ایشان کار شد .در پژوهش از نظرخواهی همکاران نیز استفاده شد.محقق با اجرای روشهای متفاوت ومطالعه کتب مختلف تا حد زیادی مشکل پرخاشگری رفتار دانش آموز را بهبود. بخشید.درپایان راه کارهایی نیز ارائه شد.کلیدواژه ها
کم شنوایی- مشکلات رفتاری-تربیت شنواییمقالات مرتبط جدید
- بررسی جامع پتانسیلها و اثرات هوش مصنوعی و ChatGPT در پیشبرد و شکل دهی به فرآیندهای آموزشی مدرن
- بررسی کاربرد هوش مصنوعی در تعاملی سازی محیط یادگیری الکترونیکی
- تحلیلی از نقاط قوت و ضعف هوش مصنوعی در حل مسئله ریاضی
- استفاده از ChatGPT برای بهبود فعالیتهای آزمایشگاهی شیمی
- شخصی سازی آموزش و طراحی آموزشی به واسطه هوش مصنوعی در آموزش عالی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.