تحلیل عیوب وارده بر سیستم بتن در اثر نگرش های نادرست حاکم بر صنعت ساخت کشور (مطالعه موردی : شهر زنجان)
- سال انتشار: 1390
- محل انتشار: اولین همایش بین المللی بتن های ناتراوا - مخازن ذخیره آب شرب
- کد COI اختصاصی: NCNOCWST01_062
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 1053
نویسندگان
کارشناس، عمران ، شرکت ساختمانی سپهرستون
کارشناس ارشد، مدیریت پروژه و ساخت ، عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد خدا
نماینده مجری طرح پر و ژه های آب و فاضلاب شهری استان گیلان
چکیده
موضوع کیفیت ساخت و اجرای بتن در سال های اخیر مورد توجه بسیاری از مسئولین مرتبط با این صنعت در کشور ایران قرارگرفته است، با توجه به این که تشخیص و یافتن ا یراد ها و ارائه راهکارهای مناسب برای شرایط محلی نیازمند برخورداری از دید کل گرا به رخدادها و آمارهای مرتبط با آن و مسیر در حال پیمایش این صنعت می باشد، نیاز مبرم به مطالعات میدانی وسیع احساس می شود، تا بر اساس یافته های این مطالعات تصمیم ها و راهکارهای مناسب و اقتصادی گرفته شود. سولات تحقیق : سوالی اصلی که در این مقاله سعی شده است بر اساس مطالعه میدانی و موردی به آن پاسخ داده شود این است که آیا بعد از گذشت 75 سال از شروع صنعت بتن به شیوه جدید در کشور ایران، ساخت و اجرای بتن در شهر زنجان مطابق با استاندارد های تعریف شده می باشد یا خیر؟ روش تحقیق: در مقاله حاضر ابتدا به بررسی وضعیت ساخت و اجرای بتن در کارگاه های ساختمانی با تهیه پرسشنامه ها و چک لیست ها پرداخته شد، که برای دست یابی به این منظور طی جلسات مختلف با حضور مهندسین متخصص بتن نسبت به طرح سولات مناسب برای پرسشنامه که هر کدام از سوالات برای به نمایش کشیدن موضوع، اهداف خاصی را طی می کردند اقدام شد . بعد از طرح پرسشنامه و تطبیق آن با اهداف در نظر گرفته شده، تعداد مناسبی ازآن ها در اختیار کارفرمایان و مشاوران و پیمانکاران مرتبط با این صنعت قرار گرفت، بعد از جمع آوری اطلاعات مورد نیاز، داده ها وارد نرم افزارSPSSبرای آنالیز آماری شد و در نهایت خروجی های نرم افزار برای تجزیه و تحلیل در اختیار متخصصین بتن و مدیرت ساخت قرار گرفتندکلیدواژه ها
کیفیت بتن، متخصصین بتن، عیومقالات مرتبط جدید
- بررسی اثر پارامترهای محیطی (دما، رطوبت) بر داده های پایش سلامت پل های فولادی
- بررسی تاثیر نوع ساینده بر تاول اسمزی پوشش بر پایه اپوکسی بر سطوح فولای آلیاژ کربن در محیط غوطه ور
- مدل اجزای محدود برای ارزیابی تاثیر خروج از مرکزیت بر ظرفیت ورق های پیوستگی در ستون های H شکل
- ارزیابی احتمالاتی قاب خمشی فولادی بر پایه فولاد St۳۷ و St۵۲ تحت زلزله های نزدیک گسل
- خرابی پیشرونده لرزه ای قاب خمشی فولادی ویژه بلند مرتبه مهاربندی شده در برابر زلزله نزدیک گسل
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.