طراحی مدل اخلاق حرفه ای (مطالعه موردی: مدیران مدارس ابتدایی استان لرستان)
- سال انتشار: 1399
- محل انتشار: ششمین همایش بین المللی مطالعات اقتصادی و مدیریت در جهان اسلام
- کد COI اختصاصی: ESMIW06_039
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 312
نویسندگان
چکیده
تحقيق حاضر با هدف طراحی و آزمون مدل اخلاق حرفه ای مدیران مدارسابتدایی آموزش و پرورش استان لرستان انجام شد. روش تحقيق پيمایشیاز نوع اکتشافی بود. جامعه آماری شامل خبرگان و کارشناسان رشته یعلوم تربيتی و رشته ی مدیریت اموزشی به تعداد 9 نفر و کليه مدیرانمدارس ابتدایی آموزش و پرورش استان لرستان به تعداد 2349 نفر(1233 مرد و 1116 زن) بود. برای تعيين حجم نمونه، جامعه آماریخبرگان و کارشناسان به صورت سرشماری و جامعه آماری مدیران مدارسابتدایی آموزش و پرورش استان لرستان با استفاده از جدول کرجسی-مورگان تعداد 331 نفر (174 مرد و 157 زن) به عنوان نمونه آماریتعيين و با روش نمونه گيری تصادفی خوشه ای انتخاب شدند. برای طراحیابزار گردآوری داده ها از سه شيوه ی مطالعات کتابخانه ای، مصاحبه وروش دلفی استفاده گردید. در پایان روش دلفی سه سطح، 9 مولفه و 81کد برای طراحی مدل و ابزار گردآوری داده ها استخراج شد. روایی ابزارداده ها به تایيد خبرگان و کارشناسان رسيد و پایایی آن نيز با آزمونآلفای کرونباخ 0/000 بود. نتایج نشان داد که مدل طراحی شده بر اساسسه سطح (جنبه شخصی، جنبه درون سازمانی، جنبه برون سازمانی) و 9مولفه (ویژگی های فردی، ویژگی های شغلی، ویژگی های هيجانی، مدیریت ورهبری، راهبردهای اخلاق، توانمندی های حرفه ای، عوامل وظيفه ای، عواملاجتماعی و عوامل فرهنگی) دارای برازش در بين مدیران مدارس ابتداییآموزش و پرورش استان لرستان می باشد.کلیدواژه ها
مدل، اخلاق حرفه ای، جنبه شخصی، جنبه درون سازمانی، جنبه برون سازمانیمقالات مرتبط جدید
- مدیریت شهری و برنامه ریزی شهری: نقش شهروندان در شکل دهی به آینده شهری
- نقش رهبری تحول آفرین در بهبود سلامت روانی کارکنان در مجتمع فولاد غدیر نی ریز
- درس پژوهی آموزش ضرب کسرها در پایه پنجم ابتدایی
- چگونگی بر طرف نمودن مشکل اختلالات یادگیری دانش آموز پایه دوم ابتدایی
- علت های عدم تمرکز دانش آموزان و تاثیر آن بر پیشرفت تحصیلی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.