الگوریتم فازی چندهدفه بهمنظور بررسی فنی توسعه منابع تولید پراکنده در شبکههای توزیع
- سال انتشار: 1388
- محل انتشار: اولین کنفرانس انرژی های تجدیدپذیر و تولید پراکنده ایران
- کد COI اختصاصی: ICREDG01_097
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 1256
نویسندگان
عضو باشگاه پژوهشگران جوان دانشگاه آزاد اسلامی واحد دماوند
قطب علمی اتوماسیون و بهره برداری از سیستمهای قدرت، دانشکده برق – دان
قطب علمی کنترل و پردازش هوشمند، دانشکده برق و کامپیوتر دانشگاه تهران
چکیده
تولیدات پراکنده یکی از تجهیزات مهم در آینده سیستمهای قدرت محسوب میشوند که بخاطر کاهش حجم سرمایهگذاری، نزدیکی در محل مصرف، افزایش قابلیت اطمینان در تامین انرژی مصرفی مشترکین و بسیاری مزیتهای دیگر نقشمهمی را در صنعت برق کشورهای پیشرفته و توسعهیافته ایفا خواهند نمود. با وجود تمام این مزیتها، حضور این واحدهای تولید در شبکههای توزیع که تا پیشاز این بهصورت غیرفعال بهرهبرداری میشدند، چالشهای فنی بسیاری را در مساله برنامهریزی و بهرهبرداری سیستمهای توزیع بوجود میآورد. در این مقاله از منظر شرکت توزیع بهعنوان مالک وبهرهبردار شبکه، الگویی جهت بررسی فنی مساله توسعه منابع تولید پراکنده بر مبنای اهداف فنی مختلف ارایه شده است. با توجه به اینکه هدف شرکت توزیع تعیین محل و ظرفیت مناسب استفاده از منابع تولید پراکنده در شبکه جهت صدور مجوز به سرمایهگذاران خصوصی میباشد، مسایل هزینه که همیشه یکی از فاکتورهای مهم در هر مساله تصمیمگیری و برنامهریزی میباشد، درنظرگرفته نشده است. ترکیب الگوریتم بهینهسازی چند هدفه با تئوری اعداد فازی که در این مقاله درنظرگرفته شده است، روش مناسبی جهت درنظرگرفتن عدم قطعیت تقاضای انرژی مشترکین در مساله برنامهریزی میباشد. با استفاده از این تئوری، توابع هدف مساله بهینهسازی بهصورت میزان خطرپذیری تجاوز از حدود مجاز درنظرگرفته میشوندکلیدواژه ها
الگوریتم ژنتیک با رتبهبندی نامغلوب، اعداد فازی،برنامهریزی تولیدات پراکنده، شبکه توزیعمقالات مرتبط جدید
- ارزیابی انواع تهدیدات و شدت آنها در زیستگاههای کلان ایران
- اجرای پایلوت نانوپوشش سیلیکونی بر روی تجهیزات عایقی پست های منتخب تهران و مشهد و بررسی نتایج عملکرد میدانی
- تدوین دستورالعمل برای استفاده از نانوسیالات خنک کننده نیروگاهی
- تولید نانو الیاف کامپوزیتی کربن/ NiMoO۴ به روش الکتروریسی
- پوششش دهی و آزمون مقره های سرامیکی ۷۰ کیلو نیوتون با مواد سیلیکونی حاوی نانو ذرات سیلیکا
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.