تخمین حالت سیستمهای توزیع با منابع تولید پراکنده و ادوات کنترل ولتاژ
- سال انتشار: 1388
- محل انتشار: اولین کنفرانس انرژی های تجدیدپذیر و تولید پراکنده ایران
- کد COI اختصاصی: ICREDG01_096
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 1681
نویسندگان
عضو هیات علمی دانشکده برق، دانشگاه صنعت آب و برق
دانشجوی کارشناسی ارشد دانشگاه صنعت آب و
عضو هیات علمی دانشکده برق، دانشگاه صنعت آب و برق
چکیده
گسترش زیرساختهای ارتباطی و مخابراتی و به دنبال آن تولد نسل جدید سیستمهای توزیع، شبکههای هوشمند، کنترل زمان واقعی سیستمهای توزیع را در مرکز توجهات متخصصین این صنعت قرار دادهاست. همچنین گسترشروزافزون استفاده از منابع تولید پراکنده، و لزوم مشارکت این منابع در کنترل ولتاژ سیستم، که تنها با کنترل مرکزی سیستم توزیع امکانپذیر است اهمیت بهرهبرداری زمان واقعی سیستمهای توزیع را بیشتر کردهاست. آنچه در بهرهبرداری زمان حقیقی اهمیت بسیار دارد، این است که با در اختیار داشتن اطلاعات محدودی از سیستم، وضعیت کلی سیستم از قبیل ولتاژ شینها، مقادیر بارها و ... برای بهرهبردار روشن گردد. این امر با تخمین حالت سیستم توزیع ممکن است.این مقاله، به ارائه روشی مبتنی بر بهینهسازی پرداخته، و تخمین حالت سیستمهای توزیع را در حضور منابع تولید پراکنده و ادوات کنترل ولتاژ چون رگولاتور ولتاژ پلهای، ترانسفورماتور کنترل نسبت بار، جبران کنندههای استاتیکو خازنهای توزیع پیادهسازی نمودهاست. جهت بهینهسازی،از الگوریتم اجتماع ذرات استفاده شدهاست. جهت نشان دادن کارایی این روش، از یک سیستم توزیع واقعی که بخشی از شبکه توزیع تهران است استفاده شدهاستکلیدواژه ها
بهینهسازی اجتماع ذرات، تخمین حالت سیستم توزیع، منابع تولید پراکندهمقالات مرتبط جدید
- ارزیابی انواع تهدیدات و شدت آنها در زیستگاههای کلان ایران
- اجرای پایلوت نانوپوشش سیلیکونی بر روی تجهیزات عایقی پست های منتخب تهران و مشهد و بررسی نتایج عملکرد میدانی
- تدوین دستورالعمل برای استفاده از نانوسیالات خنک کننده نیروگاهی
- تولید نانو الیاف کامپوزیتی کربن/ NiMoO۴ به روش الکتروریسی
- پوششش دهی و آزمون مقره های سرامیکی ۷۰ کیلو نیوتون با مواد سیلیکونی حاوی نانو ذرات سیلیکا
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.