ارایه مدل بکارگیری فناوری اطلاعات و تجارت الکترونیک برای مدیریت COVID-19

  • سال انتشار: 1399
  • محل انتشار: هشتمین کنفرانس بین المللی نقد و واکاوی مدیریت در هزاره سوم
  • کد COI اختصاصی: ICCAM08_029
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 1172
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

علیرضا مقدسی

استادیار، گروه مدیریت، دانشگاه بین المللی امام رضا (علیه السلام)

مسعود نیک صفتی

دانشجوی کارشناسی ارشد مدیریت بازرگانی- گرایش تجارت الکترونیک، دانشگاه تابران

چکیده

وضعیت COVID-19 به طور مداوم در حال تغییر است و چالش های جدیدی پدید می آید. زندگی روزانه اکنون با تغییر وضعیت تغییر کرده است و مردم به طور کلی زندگی می کنند که بیشتر در خانه بمانید. از زمان پیدایش بیماری COVID-19 زندگی به سمت گزینه های دیجیتال سوق پیدا کرده و جامعه را تحت تأثیر قرار داده است. ماهیت جهانیCOVID- 19 و تأثیر آن بر تجارت الکترونیکی ممکن است باعث تقویت همکاری های بین المللی و توسعه بیشتر سیاست های خرید و عرضه آنلاین شود. بیماری همه گیر این موضوع را روشن ساخته است که تجارت الکترونیکی می تواند یک ابزار / راه حل مهم باشد. در این مقاله به نقش تجارت الکترونیک در کنترل بحران ناشی از ویروس کرونا می پردازیم. همچنین این مقاله برای شناسایی رابطه بین تبلیغات از طریق رسانه دیجیتال و کاهش همه گیر (COVID-19)ارائه شده است که در آن عواملی که ممکن است باعث کاهش همه گیری بیماری (COVID-19)شود را می توان از طریق تبلیغات رسانه های اجتماعی، یعنی به اشتراک گذاری اطلاعات طبقه بندی کرد. این کار با هدف تبلیغات بهداشتی و آگاهی از بهداشت و درمان برای کاهش همگیری بیماری COVID-19 صورت می گیرد.

کلیدواژه ها

تجارت الکترونیک-ویروس کرونا-بحران ناشی از ویروس

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.