بررسی و تحلیل طرح احرازهویت و توافق كلید بین كاربر و كوادكوپترها
- سال انتشار: 1399
- محل انتشار: سومین همایش بین المللی مهندسی فناوری اطلاعات، کامپیوتر و مخابرات ایران
- کد COI اختصاصی: ICTBC03_025
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 375
نویسندگان
دانشجوی دکتری گروه کامپیوتر دانشگاه فردوسی مشهد
استادیار گروه کامپیوتر دانشگاه فردوسی مشهد
چکیده
اخيرا با پيشرفت روز افزون فناوري وسايل نقليه هوايي بدون سرنشين يا پهبادها، برنامه ها و پروتكل هايي بسياري براي كنترل اين هواپيماهاي بدون سرنشين طراحي شده است. پهبادها در حال حاضر به طور گستردهاي در زمينه هاي مخابرات، تحقيقات هواشناسي ، تحويل بسته هاي پستي و خدمات كشاورزي مورد استفاده قرار مي گيرند. امروزه يكي از خدماتي كه پهبادهاي كوچك در كشورهاي توسعه يافته ارائه مي دهند بحث جمع آوري اطلاعات از يك منطقه خاص و ارسال داده هاي جمع آوري شده به تلفن همراه كاربران مورد نظر از طريق اينترنت است. با اين حال به دليل حساسيت زياد اطلاعات جمع آوري شده و امن نبودن بستر اينترنت بايد به حريم خصوصي و مسائل امنيتي پرداخته شود. در سال اخير ZEESHAN ALI و همكاران پروتكلي سبك وزن براي احرازهويت و توافق كليد بين پهبادها و كاربران ارائه دادند و ادعا كردند كه پروتكل آنها ميتواند تمامي نيازهاي امنيتي لازم را برآورده كند و در مقابل حملات مختلف مقاوم است. در اين مقاله اثبات خواهيم كرد كه طرح اين مقاله اثبات خواهيم كرد كه طرح ZEESHAN ALI و همكاران نمي تواند نياز امنيتي محرمانگي كامل رو جلو را تامين كند و در مقابل حمله منع سرويس مقاوم نيست. در ادامه ما در اين مقاله براي رفع اين مشكلات پيشنهاداتي را خواهيم داد و در نهايت به نتيجه گيري خواهيم پرداخت.کلیدواژه ها
احرازهویت، توافق کلید، پهباد، محرمانگی کامل رو به جلو، منع سرویسمقالات مرتبط جدید
- استفاده از اینترنت اشیا در بهبود مدیریت بار و افزایش کارایی شبکه های برق
- بهینه سازی توان در سیستم های چند هسته ای با استفاده از یادگیری تقویتی و تخصیص منابع
- بررسی مدارهای مجتمع آنالوگ کم مصرف برای کاربردهای پزشکی
- Physical Layer Security in ۵G Networks Using ArtificialInterference
- یک روش جدید در سیستم های توصیه گر برای پیش بینی سلیقه کاربران با استفاده ازالگوریتم بهینه سازی نهنگ
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.