ارائه مدل بهبود عوامل موثر بر نشاط سازمانی با رویکرد تحقیق در عملیات نرم
- سال انتشار: 1399
- محل انتشار: اولین کنفرانس ملی بهینه سازی سیستمهای تولیدی و خدماتی
- کد COI اختصاصی: COPSS01_010
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 885
نویسندگان
استادیار، دانشکده مدیریت و حسابداری، دانشگاه بوعلی سینا، همدان
کارشناسی ارشد، مدیریت اجرایی، دانشگاه تهران
دانشجوی کارشناسی ارشد، مدیریت تکنولوژی، دانشگاه شهید بهشتی، تهران
چکیده
محیط های کاری یک نقش حساس و اصلی در شادی افراد ایفا می نماید، طبیعتاً نیاز به شادی در شرایط سخت کنونی کشورمان اهمیت دوچندان یافته است و شایسته است مورد توجه مضاعفِ سازمان های پیشرو قرار گیرد. بیشتر مسائلی که امروزه مدیران در تصمیم گیری با آنها مواجه می شوند، مسائل نرم هستند که اینگونه مسائل به توجه بیشتری نیاز دارند. توجه به وجود شادی در محیط کار برای سازمان های مختلف، ضرورت دارد و دستیابی به اهدافی چون افزایش انگیزه در کارکنان، تشویق روحیه، افزایش قابلیت حل مسئله و تقویت و بهبود ارتباطات کارکنان را به دنبال دارد. این تحقیق به شناسایی عوامل موثر بر ایجاد شور و نشاط در محیط کاریِ سازمانها پرداخته است. روش این تحقیق مبتنی بر مطالعات کتابخانه ای و بررسی نمونه های مشابه می باشد. نتیجه این تحقیق مدلی برای ارتقای وضعیت سازمان ها در مولفه های شادی میباشد، در این مدل مجموعه اقداماتی پیشنهاد شده است که طی آن ابتدا با توزیع پرسشنامه و تحلیل آن، به تبیین وضع موجود سازمان در مولفه های موثر بر شادی پرداخته و پس از آن نیز در جهت تقویت و بهبود این مولفه ها، از روش دلفی بصورت آنلاین بهره می گیرد.کلیدواژه ها
نشاط سازمانی، شادی، تحقیق در عملیات نرم، مدل فرایندی، دلفیمقالات مرتبط جدید
- عوامل تاثیرگذار بر خرید ناگهانی و راهکارهای افزایش آن در خرده فروشی
- نقش رسانه های اجتماعی بر صادرات بخش خصوصی
- الگوریتم ژنتیک یکپارچه و رویکردیادگیری عمیق برای تشخیص و طبقه بندی موثر حملات سایبری در محیط های صنعتی اینترنت اشیا (IIoT)
- بررسی فرآیند مدیریت دانش در رابطه با هم افزایی هوش مصنوعی و اینترنت اشیا و تاثیرگذاری این رابطه بر مدیریت دانش
- تاثیر مدیریت آموزشی بر خلاقیت دانش آموزان در محیط های یادگیری مجازی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.