عوامل موثر بر استقرار سیستم مدیریت دانش در صنعت مهمان نوازی (مطالعه موردی: هتل های پنج ستاره تهران)
- سال انتشار: 1399
- محل انتشار: هفدهمین کنفرانس بین المللی مدیریت
- کد COI اختصاصی: IAMS17_028
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 412
نویسندگان
دانشجوی مقطع دکتری رشته گردشگری، دانشگاه علامه طباطبائی
دانشجوی مقطع دکتری رشته گردشگری، دانشگاه علامه طباطبائی
دانشجوی مقطع کارشناسی ارشد رشته مدیریت جهانگردی گرایش برنامه ریزی توسعه، دانشگاه علامه طباطبائی
چکیده
اهميت دانش و مددیریت آن را در محیط جهانی و جهانی و پیچیده امروزی سازمان ها نمی توان نادیده گرفت. بسیاریی از کسب و کارها بر روی سيستم های مدیریت دانش سرمایه گذاری می کنند، که اغلب این روش بخشی از راهبردهای کسب و کار، تکنولوژی اطلاعات و مدیریت منابع انسانی ننها می باشد مدیریت دانش نقش مهمی در صنعت مهمان نوازی ایفا می کند. برای آن که صنعت گردشگری و مهمان نوازی رقابت پذیر بماند، باید رویکرد مدیریت دانش را به کار بندد. پژوهش حاضر با هدف شناسایی و رتبه بندی عوامل موثر بر استقرار مدیریت دانش در هتل های پنج ستاره تهران انجام گرفته است. تحقيق حاضر از لحاظ هدف از نوع تحقيقات کاربردی و توسعه ای و از حيث روش اجرا، از نوع تحقيقات توصيفی - پيمایشی است. برای بررسی عوامل مؤثر بر استقرار سيستم مدیریت دانش از روش دلفی فازی استفاده شده است جامعه آماری پژوهش فوق خبرگان مدیریت دانش در هتل های پنج ستاره تهران است، کارکنان دارای ویژگییهایی نظير در دسترس بودن، آشنا با مفهوم مدیریت دانش و داشتن تجربه در این زمينه انتخاب شدند نتایج تحقيق نشان داد هفت عامل راهبردی (اسدتراتژیک)، عوامل مدیریتی، عوامل ساختاری و فرآیندسازی، عوامل فرهنگی و انگيزشی، عوامل منابع انسدانی، عوامل فناوری اطلاعات، عوامل یادگيری و آموزش و عوامل فردی دارای وزن های متفاوت هستند، سه عامل اول که دارای بيشترین وزن مییباشند به عنوان مهمترین شاخص های مؤثر بر استقرار سيستم مدیریت دانش در هتل های پنج ستاره تهران شناسایی شدند.کلیدواژه ها
مدیریت دانش، استقرار مدیریت دانش، صنعت مهمان نوازی، هتل، هتل های پنج ستاره تهرانمقالات مرتبط جدید
- تحلیل تطبیقی مربیگری راه حل محور و مسئله محور؛ تفاوتها، مزایا و کاربردها
- بررسی تاثیر ذهن آگاهی بر تابآوری : نقش تعدیل گر پشیمانی کارراهه (مورد مطالعه : دانشگاه علوم پزشکی بابل )
- الگوی مربیگری حل مسئله با تاکید بر مولفه های هوش هیجانی
- کاربرد هوش مصنوعی در مدیریت منابع انسانی با تاکید بر مربیگری
- نقش معلم رهبری در ارتقای سلامت روانی دانش آموزان بامیانجی گری مهارت حل مسئله
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.