ارایه راه کارهای مناسب برای مدیریت کرونا در صنعت خرده فروشی

  • سال انتشار: 1399
  • محل انتشار: سومین کنفرانس حسابداری و مدیریت
  • کد COI اختصاصی: CAMCONF03_049
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 634
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

علیرضا مقدسی

استادیار، گروه مدیریت، دانشگاه بین المللی امام رضا (ع)، مشهد، ایران

مسعود اسماعیلی جعفرآبادی

دانشجوی کارشناسی ارشد، موسسه آموزش عالی تابران، مشهد، ایران

چکیده

هدف از این تحقیق بررسی تأثیر شیوع ویروس کرونا بر صنعت خرده فروشی بوده است. رکود اقتصادی ناشی از پاندمی کرونا، بسیاری از ابعاد اقتصاد همچون بازار کالا و خدمات، بازار مالی و بازار کار را تحت تأثیر قرار داده است.صنعت خرده فروشی که گستره ای از مفـاهیم فروشگاه های محلی، هایپرمارکت ها، فروشگاه های زنجیره ای و... را در بر می گیرد با اتخاذ استراتژی هایی همچون تبدیل شدن به برند قوی، شریک شدن با برندهای قوی و ادامه روند فعلی کسب وکار را اتخاذ نمایند. همچنین بـازنگری در مفهـوم خـرده فروشـی و چابک سـازی، برنامه ریزی در راستای پذیرفتن نقش جدید، قرار دادن مشـتریان در هسـته اصـلی، گسـترش زیرسـاختهای ارتباطـات دیجیتـال و فـروش آنلاین،استفاده از اینترنت اشیا و سیستم هایRFID، فراهم نمودن محیط فیزیکی ایمن برای مشـتریان، قیمت گـذاری مناسـب محصـولات و خدمات، زنجیره تأمین انعطاف پذیر و حمایت سازمانی از نیروهای انسانی از مهمترین راهکارهابرای خروج از بحران ناشی از پاندمی کرونا خواهد بود. در این میان بدون تردید استراتژی ها و راهکارهای خروج از بحران کرونا در شرایطی برای صنعت خرده فروشـی مهیـا خواهـد شد که دولتها با ارایه تسهیلات ارزان قیمت به کسب و کارها و خانوارها و کاهش اثر تورم، حمایت ویژه از خرده فروشان به منظور کمک به خروج از بحران و ایجاد مزیت های جدید در شرایط اقتصادی پساکرونا، گسـترش آمـوزش همگـانی بـه مـردم در اسـتفاده از بازارهـای آنلاین و... چتر حمایتی خود را گسترانده باشدلذا انتظار میرود خردهفروشان از آنجایی که به اندازه کافی در اختیار مردم بوده اند، بایستی تمرکز خود را بر بهبود نیازهای پاسخگویی دولتها متمرکز نموده و بتوانند در فرایند تجارت جهانی جایگاه بهتری کسب نمایند.

کلیدواژه ها

صنعت خرده فروشی، رکود اقتصادی، پاندمی کرونا، استراتژیها و راهکارها.

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.