عوامل مؤثر بر میزان رضایت مصرف کنندگان از خرید آنلاین

  • سال انتشار: 1399
  • محل انتشار: پنجمین همایش بین المللی مهندسی برق، علوم کامپیوتر و فناوری اطلاعات
  • کد COI اختصاصی: ECICONFE05_023
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 250
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

ندا قادر

مدرس آموزشکده فنی و حرفه ای دختران حضرت فاطمه(س) بخش کامپیوتر و فناوری اطلاعات کرمان

ریحانه فتاحی

دانشجوی کاردانی آموزشکده فنی و حرفه ای دختران حضرت فاطمه(س) بخش کامپیوتر و فناوری اطلاعات کرمان

خدیجه شمس الدینی

دانشجوی کاردانی آموزشکده فنی و حرفه ای دختران حضرت فاطمه(س) بخش کامپیوتر و فناوری اطلاعات کرمان

معصومه دادار

دانشجوی کاردانی آموزشکده فنی و حرفه ای دختران حضرت فاطمه(س) بخش کامپیوتر و فناوری اطلاعات کرمان

چکیده

امروزه به دلیل پیشرفت های فناوری، کسب و کارها دگرگون شده و به سـمت الکترونیکـی شـدن پیش میرود. تجارت الکترونیکی و کسب و کار الکترونیکی یکی از مشهودترین تمایلات در اقتصاد دیجیتالی است. در بازار اینترنتی نسبت به بازار سنتی این چالش وجود دارد که سازمان تجـاری با رقبای بیشتری مواجه است و وفاداری مشتریان کمتر است. لذا در فروش اینترنت، جـذب، کسب اعتماد، رضایت و حفظ مشتریان برای شرکتها و خرده فروشان اینترنتی امری مهم می باشد. لذا هدف این تحقیق بررسی عوامل مؤثر بر میزان رضایت مشتریان در خرید اینترنتی می باشد. جامعه آماری تحقیق 250 نفر از جوانان ایرانی که تجربه خرید اینترنتی را داشتند بود. ابزار اصلی برای جمع آوری داده ها پرسشنامه محقق ساخته و از پیش آزمون شده که روایی آن توسط گروه متخصصان تأیید شد و جهت سنجش پایایی پرسشنامه از آلفای کرونباخ استفاده شد که میانگین این ضریب برای متغیرهای مطالعه 0/8 و نشان دهنده پایایی پرسشنامه بوده است. به منظور تجزیه تحلیل داده ها از آمارهای توصیفی فراوانی، درصد فراوانی و آمارهای استنباطی آزمون )tمستقل)، بهره گرفته شد. یافته های این تحقیق نیز حاکی از آن است که چهار بعد قابلیت اطمینان، مسئولیت پذیری، ضمانت و همدلی بر رضایت مشتریان از کیفیت خدمات فروشندگان اینترنتی تأثیر گذار بود.

کلیدواژه ها

خرید اینترنتی، مشتریان، رضایت، کیفیت

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.