پیش بینی نگرش به روابط فرازناشویی براساس میزان استفاده از شبكه های مجازی اجتماعی در زنان
- سال انتشار: 1399
- محل انتشار: همایش ملی پژوهش و نوآوری در روانشناسی، با نگاهی ویژه بر رویکردهای درمانی موج سوم
- کد COI اختصاصی: RIPTW01_006
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 497
نویسندگان
کارشناسی ارشد روانشناسی بالینی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد بندر گز
دکتری روانشناسی تربیتی، مرکز پژوهشی علوم روانشناختی فارابی، مازندران، ایران
چکیده
هدف پژوهش پيش بيني نگرش به روابط فرازناشويي براساس ميزان استفاده از شبكه هاي مجازي اجتماعي در زنان مي باشد. روش پژوهش حاضر توصيفي از نوع همبستگي مي باشد. جامعه آماري آن شامل كليه كاركنان زن مجرد و متاهل داراي مدرك كارشناسي مهد كودك هاي داراي مجوز بهزيستي شهر بجنورد مي باشد كه طبق گزارش كارشناس مهد كودك ها بين 22 تا 40 سال سن دارند و تعدادشان 253 نفر مي باشد، كه بر اساس جدول كرجسي و مورگان در سطح 5 درصد حجم نمونه مورد نظر 155 نفر برآورد گرديد كه از اين تعداد 86 نفر متاهل و 69 نفر مجرد مي باشند و با روش نمونه گيري تصادفي ساده از بين جامعه انتخاب شدند و ابزار گرداوري داده ها پرسشنامه مي باشد كه عبارتند از: پرسشنامه نگرش به روابط فرازناشويي مارك واتلي (2006)ATIS و پرسشنامه شبكه هاي اجتماعي مجردي و همكاران (1393) و به منظور تجزيه و تحليل داده ها از نرم افزار SPSS24 استفاده شد. طبق نتايج حاصل از پژوهش، همبستگي معني داري بين ميزان استفاده از شبكه هاي مجازي اجتماعي با نگرش به روابط فرازناشويي در زنان را نشان مي دهد، به صورت مشخص همبستگي منفي معني داري بين ميزان استفاده (0/22-)، نوع استفاده (0/16-)، میزان اعتماد به كاربران (0/17-) و ميزان استفاده از شبكه هاي مجازي اجتماعي كلي (0/22-) با نگرش به روابط فرازناشويي در زنان وجود دارد.کلیدواژه ها
روابط فرازناشویی، شبکه های مجازی اجتماعی، زنانمقالات مرتبط جدید
- آموزش روان درمانی انگیزشی بر همدلی عاطفی در زوجین
- تاثیر آموزش رویکرد فرایندی بر انگیزه پیشرفت تحصیلی درس فارسی
- تاثیر آموزش رویکر د فرایندی بر انگیزه پیشرفت تحصیلی درس فارسی
- تاثیر قصه گویی بر آموزش مفاهیم محیط زیست به کودکان پیش دبستانی شهرستان قاین
- اثربخشی آموزش ذهن آگاهی بر جرات ورزی دانش آموزان دختر متوسطه دوم
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.