تحلیلی بر چالش ها و مشکلات پیش روی زنان در صنعت گردشگری ایران

  • سال انتشار: 1399
  • محل انتشار: پنجمین همایش بین المللی گردشگری، جغرافیا و محیط زیست پاک
  • کد COI اختصاصی: TGCE05_022
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 481
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

سمیه حریری

چکیده

امروزه صنعت گردشگری به عنوان یک تجارت پر سود و یک شاخه از اقتصاد جهانی در زمینه خدمات مورد توجه و در حال توسعه می باشد. قدمت و تمدن ایرانی، اکوتوریسم مناسب و منحصر به فرد، وجود فرقه ها و مذاهب مختلف و هزینه های کم گردشگری در ایران از مهم ترین فرصت ها و پتانسیل ای گردشگری در این کشور می باشد. تجربه بسیار از مناطق گردشگری در دنیا در دراز مدت نشان داده که روش برنامه ریزی شده برای توسعه جهانگردی می تواند بدون ایجاد مشکلاتی مهم، فوایدی به همراه آورد؛ برنامه ریزی برای بهره برداری از منابع گردشگری در همه کشورها از جمله کشور ایران با دیرینه ای به قدمت تاریخ و سرشار بودن از جاذبه های طبیعی، تاریخی، باستانی و زیارتی برای رسیدن به جایگاه ویژه ای در این صنعت اهمیت بسزایی دارد. همچون بسیاری از فعالیت های فراغتی، دسترسی به سفر و گردشگری توزیع برابری در میان دسته های مختلف اجتماعی از جمله طبقات و جنسیت های مختلف (زنان و مردان) ندارد. یکی از محورهایی که می توان در برنامه ریزی به آن پرداخت، گردشگران زن است که یکی از پایه های اصلی این صنعت محسوب می شود. هدف از نگارش این مقاله محدودیت ها و موانع فعالیت زنان در عرصه گردشگری است. این پژوهش از حیث نوع، کاربردی است، روش پژوهش توصیفی تحلیلی است، با جمع آوری مقالات گردشگری محدودیت های زنان، اطلاعات کتابخانه ای و منابع اینترنتی سپس به تجزیه و تحلیل اطلاعات پرداخته شده .

کلیدواژه ها

گردشگری، توریسم، محدودیت ها، فرصت ها

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.