بررسی تاثیر نانوذرات بر خواص فیریکی سیال پایه

  • سال انتشار: 1399
  • محل انتشار: اولین همایش بین المللی علوم و فناوری نانو
  • کد COI اختصاصی: ICNNA01_022
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 470
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

معصومه ابوطالبی

دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی شیمی، دانشگاه محقق اردبیلی، اردبیل، ایران

علی نعمت اله زاده

هیئت علمی گروه مهندسی شیمی، دانشگاه محقق اردبیلی، اردبیل، ایران

بهروز میرزایی

هیئت علمی گروه مهندسی شیمی، دانشگاه محقق اردبیلی، اردبیل، ایران

فرهاد صادق مغانلو

هیئت علمی گروه مهندسی مکانیک، دانشگاه محقق اردبیلی، اردبیل، ایران

چکیده

آترواسکلروز یکی از بیماری های مزمن قلبی در دنیای مدرن است. در همین راستااین مقاله مروری به منظور بررسی اثر افزودن نانوذرات بر خواص فیزیکی سیال پایه و مطالعه اثرات همودینامیک، مدلهای مختلفی مانند مدل تک فازی 1 و فاز گسسته 2 یا دوفازی برای شبیه سازی نانوسیال متشکل از جریان خون و انواع نانوذرات در حضور ضایعات گرفتگی 3 رگ و همچنین جریان پالسی 4 نانوسیال و قرارگرفتن آنها در میدان مغناطیسی و تغییرات هندسی رگ بر ویژگی جریان این نانوسیال بررسی شده است. نتایج بررسیها نشان داد این سیالات باعث ارتقاء مشخصات ترموفیزیکی مانند هدایت گرمایی، جذب گرمایی، لزجت و ضریب انتقال گرمایی جابجایی نسبت به سیال پایه می شوند . همچنین اثر همودینامیک گرفتگی با افزایش غلظت نانوذرات در خون کاهش می یابد. افزایش فرکانس و دامنه جریان پالسی نانوسیال منجر به افزایش جزئی در عدد ناسلت میشود. با اعمال میدان مغناطیسی بر فروسیالات یا سیالات حاوی نانوذرات مغناطیسی مثل ،Fe3O4 پروفایلهای فشار و گردابه برای شدتهای مختلف جریان الکتریکی به ترتیب افزایش و کاهش مییابد. با استفاده از اصلاح هندسی و تغییر در شرایط جریان پالسی انتقال حرارت و اختلاط بهبودیافته بین دو جریان نانوسیال قابل ایجاد است.

کلیدواژه ها

شبیه سازی، نانوسیال، همودینامیک

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.