بررسی خردمندی ، سازگاری اجتماعی ،خود کارآمدی و حس انسجام در دانشجویان دانشگاه فردوسی مشهد (مطالعه جنسیت، مقطع تحصیلی و دانشکده)
- سال انتشار: 1399
- محل انتشار: هفتمین همایش ملی مطالعات و تحقیقات نوین در حوزه علوم تربیتی، روانشناسی و مشاوره ایران
- کد COI اختصاصی: PCCONF07_359
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 639
نویسندگان
کارشناس ارشد تحقیقات آموزشی دانشگاه فردوسی مشهد
کارشناس ارشد روانشناسی تربیتی دانشگاه فردوسی مشهد
دانشیار روان شناسی، مشاوره و تربیتی دانشگاه فردوسی مشهد
چکیده
پژوهش حاضر با هدف بررسی خردمندی ، سازگاری اجتماعی ،خود کارآمدی و حس انسجام بر روی دانشجویان رشته های مختلف مقاطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکترای دانشگاه فردوسی مشهد انجام شد. جامعه ی پژوهش شامل کلیه ی دانشجویان مشغول به تحصیل در سال 1398-1399 بود که از میان آن ها تعداد 167 نفر ( 96 دانشجوی کارشناسی، 60 دانشجوی کارشناسی ارشد و 11 دانشجوی دکترا) انتخاب شدند. و به پرسشنامه های خرد آردلت ( 2011 ) پرسشنامه سازگاری بل ( 1961 )، پرسشنامه خودکارآمدی شرر و همکاران ( 1982 ) و پرسشنامه حس انسجام فلنسبورگ (2006) پاسخ دادند. برای آزمون فرضیه ها از آزمون های تی مستقل و تحلیل واریانس استفاده شد. نتایج آزمون تی نشان داد که بین هر چهار متغییر های پژوهش در جنسیت تفاوت معناداری وجود ندارد. در آزمون تحلیل واریانس بین هر چهار متغیر در دانشکده های مختلف تفاوت معناداری مشاهده نشد. همچنین در آزمون تحلیل واریانس در متغپرهای خردمندی و خود کار آمدی و حس انسجام تفاوت معناداری بین مقاطع تحصیلی مختلف وجود دارد. اما بین سازگاری اجتماعی و مقاطع تحصیلی تفاوتی مشاهده نشد.کلیدواژه ها
خردمندی، سازگاری اجتماعی، خود کار آمدی، حس انسجام، دانشجویانمقالات مرتبط جدید
- تاثیر طلاق بر افت تحصیلی دانش آموزان دختر دوره متوسطه دوم دبیرستان های استان کردستان، شهرستان بیجار
- مقایسه دانش آموزان دوزبانه و تک زبانه:تاثیرات زبانی بر ابعاد مختلف شناختی،هیجانی و تحصیلی
- مدیریت زمان در برنامهریزی آموزشی دانشگاهی و اثرات آن بر عملکرد تحصیلی دانشجویان
- بررسی تاثیر افسردگی و اختلالات افسردگی بریادگیری کودکان شهرستان دزفول
- نقش اعتمادسازی در افزایش کارایی مربیان پرورشی و تاثیر آن بر دانش آموزان
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.