بازآفرینی مشارکتی بافت فرسوده قلعه وکیل آباد مشهد
- سال انتشار: 1399
- محل انتشار: نهمین کنفرانس و دومین کنفرانس برنامه ریزی و مدیریت شهری
- کد COI اختصاصی: URBANPLANING09_063
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 717
نویسندگان
چکیده
بافت های فرسوده به طور عمده بخش هایی از شهر هستند که از چرخه تکامل حیات شهر جدا گشته و بهشکل کانون مشکلات و نارسایی ها درآمده اند .کلان شهر مشهد نیز به عنوان دومین کلان شهر کشور از اینقاعده مستثنی نبوده و با مشکلات فراوانی در این زمینه روبه رو گشته است. در این میان قلعه وکیل آبادمشهد به عنوان یکی از بافت های فرسوده این شهر با مشکلات بی شماری دست و پنجه نرم می کند. برهمین اساس هدف از مقاله حاضر، بررسی عوامل موثر بر مشارکت مردم در فرآیند بازآفرینی شهری در بافتفرسوده قلعه وکیل آباد می باشد. پژوهش حاضر به لحاظ هدف از نوع کاربردی است و از نظر روش در دستهتحقیقات توصیفی- تحلیلی قرار می گیرد. شیوه گرد آوری اطلاعات کتابخانه ای و میدانی است و همچنیناز ابزار پرسشنامه استفاده شده است. جامعه آماری مورد مطالعه شامل ساکنین قلعه وکیل آباد مشهد بهتعداد 350 نفر است که با استفاده از فرمول کوکران و با روش نمونه گیری تصادفی انتخاب شده اند . برایآزمون فرضیات و رسم نمودارها از نرم افزار Spss و Excel و هم چنین برای ترسیم نقشه ها از نرم افزار Arc GISاستفاده شده است. نتایج پژوهش نشان داد که به طور کلی ساکنین محدوده مورد مطالعه تمایل چندانیبه مشارکت وهمکاری باسازمان های مسئول در فرآیند بازآفرینی نداشته و نیز اعتماد آنان نسبت به اقداماتوسیاست های بخش حاکمیتی در سطح پایینی قرار دارد. لذا میتوان با استفاده از الگوهای توانمند سازیو مشارکت جمعی و هم چنین با اتخاذ تدابیر تشویقی وارائه تسهیلات ویژه جهت جلب مشارکت و اعتمادساکنین موانع موجود بر سر راه بازآفرینی بافت فرسوده قلعه وکیل آباد را از میان برداشت.کلیدواژه ها
بازآفرینی شهری،مشارکت، بافت فرسود، قلعه وکیل آباد مشهدمقالات مرتبط جدید
- بهبود مدیریت بحران در ایران: تحلیل اجرای توصیه های ارزیابی و چالش های موجود
- ارزیابی حسابرسان خارجی از عملکرد حسابرسی داخلی در شرکت های پارک علم و فناوری فارس
- فلسفه اخلاقی و باورهای اخلاقی حسابرسان
- نقش هوش مصنوعی در آینده حسابداری: فرصتها و چالشها
- تاثیر یادگیری سازمانی بر آموزش و بهسازی منابع انسانی با نقش تعدیلگر هوش سازمانی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.