واکاوی نشاط اجتماعی در سکونتگاه های غیررسمی (نمونه موردی: محله کشتارگاه-ارومیه)
- سال انتشار: 1399
- محل انتشار: نهمین کنفرانس و دومین کنفرانس برنامه ریزی و مدیریت شهری
- کد COI اختصاصی: URBANPLANING09_014
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 531
نویسندگان
استادیار گروه شهرسازی، دانشکده معماری و هنر، دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز، تبریز، ایران
دانشجوی کارشناسی ارشد برنامه ریزی شهری، دانشکده معماری و هنر، دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز، تبریز، ایران
چکیده
هدف اصلی این پژوهش، واکاوی نشاط اجتماعی در سکونتگاه غیررسمی کشتارگاه و ارائه راهکارهای علمیو عملی تقویت آن می باشد. روش پژوهش حاضر توصیفی- تحلیلی بوده و دارای هدف کاربردی می باشد.مطالب مورد استفاده در این پژوهش به دو صورت برداشت اسنادی و میدانی گردآوری شده است. جامعهآماری پژوهش مورد نظر ساکنین محله کشتارگاه بوده که طبق آمار 1397 ، 11731 نفر می باشد. برای بدستآوردن حجم نمونه از فرمول کوکران استفاده شده است که مقدار عددی 372 می باشد که به صورت تصادفیدر محله توزیع گردیده است. ابزار گردآوری داده ها به چند صورت: مشاهده، پرسشنامه، مصاحبه و فیشبرداری می باشد. تجزیه و تحلیل داده ها به دو صورت کمی و کیفی صورت گرفته است و در نهایت راهکارهایعلمی و عملی تقویت نشاط در این سکونتگاه ارائه گردیده است. در این پژوهش برای بررسی بهتر موضوع،سه بعد اجتماعی، اقتصادی و کالبدی در نظر گرفته شده است. با توجه به اطلاعات گردآوری شده و نتایجپژوهش، محله کشتارگاه به دلیل کم برخورداری از کمبود نشاط رنج می برد. در راستای ارتقاء نشاط در اینمحله، 3 هدف کلان تحت عنوان تاب آوری و مقاومت اقتصادی، تاب آوری و مقاومت کالبدی، تاب آوری ومقاومت اجتماعی در نظر گرفته شده است که هر یک از این ابعاد دارای اهداف خرد می باشد.کلیدواژه ها
نشاط، نشاط اجتماعی، سکونتگاه غیررسمی، محله کشتارگاه، ارومیهمقالات مرتبط جدید
- بهبود مدیریت بحران در ایران: تحلیل اجرای توصیه های ارزیابی و چالش های موجود
- ارزیابی حسابرسان خارجی از عملکرد حسابرسی داخلی در شرکت های پارک علم و فناوری فارس
- فلسفه اخلاقی و باورهای اخلاقی حسابرسان
- نقش هوش مصنوعی در آینده حسابداری: فرصتها و چالشها
- تاثیر یادگیری سازمانی بر آموزش و بهسازی منابع انسانی با نقش تعدیلگر هوش سازمانی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.