کاربرد داده کاوی در ساخت مدل برای پیش بینی اشتغال فارغ التحصیلان دانشگاه تبریز

  • سال انتشار: 1398
  • محل انتشار: دومین کنفرانس ملی دانشجویی آمار
  • کد COI اختصاصی: ISSSC02_029
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 371
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

سمیرا خیراله زاده

دانشجوی کارشناسی ارشد دانشگاه تبریز

چکیده

امروزه در اکثر سازمان ها و شرکت ها داده ها به سرعت در حال جمع آوری و ذخیره شدن هستند. با این وجود میتوان ادعا کرد علیرغم وجود حجم انبوه داده ها، سازمان ها و شرکت ها عموماً با فقر دانش در تصمیم گیری ها روبرو هستند. اگرچه با استفاده از ابزارهای گوناگون گزارش گیری معمولی می توان اطلاعاتی را در اختیار کاربران قرار داد تا بتوانند به نتیجه گیری در مورد داده هاو روابط منطقی میان آنها بپردازند. اما هنگامی که حجم عظیمی از داده ها مطرح باشد حتی کاربران حرفه ای و با تجربه، نیز نمی توانند الگوهای مفید را در میان انبوه داده ها تشخیص دهند. اخیراً تکنیک های داده کاوی برای پاسخگویی به نیازهای سازمان ها و شرکت های مختلف در کشف دانش از حجم انبوه داده مورد توجه قرار گرفته اند. داده کاوی فرایند استخراج اطلاعات،دانش و کشف الگوهای پنهان از یک پایگاه داده بسیار بزرگ است (حسینی، 1391 ). داده کاوی فرایند استخراج اطلاعات (قوانین و الگوها* ضمنی، غیربدیهی، از قبل ناشناخته و بالقوه ی مفید از داده ها در پایگاه داده است (شاپیرو و فراولی، 1991). داده کاوی باعث می شود که سازمان ها از سطح داده به سطوح بالاتر دانش و الگوهای ناشناخته برسند. در این مطالعه به بررسی خوشه بندیو برخی از آزمون های آنالیز واریانس پرداخته می شود.

کلیدواژه ها

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.