بررسی چالشها و راهبردهای مدیریت الکترونیکی تولیدات گلخانه ای ایران
- سال انتشار: 1384
- محل انتشار: اولین همایش ملی تکنولوژی تولیدات گلخانه ای
- کد COI اختصاصی: GREENHOUSE01_020
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 1398
نویسندگان
دانشجوی دکتری
دانشجوی دکتری
دانشیار دانشکده کشاورزی دانشگاه تربیت مدرس
چکیده
یکی از مهمترین چالشهای پیش روی تولیدات گلخانه ای د رایران علاوه بر مسائل تخصصی و فنی مدیریت الکترونیکی با استفاده از شبکه هیا مبتنی بر اینترنت فناوریهای اطلاعات و ارتباطات ICT و سیستمهای خبره و هوشمنددر تولید گل و گیاه می باشد امروزه استفاده از اینترنت در کسب و کارهای صنعتی تولیدگل و گیاه و ارائه تصاویر زنده به صورت بلادرنگ Online از گلخانه های در کشورهای توسعه یافته انجام می پذیرد بواسطه شبکه روی - خط برقراری ارتباط بازاریابی و اخذ سفارش هزینه چندانی ندارند اما مدیریت الکترونیکی صنعت پرورش گل و گیاه فراتر ازموارد فوق است و مدیران کسب و کارهای مذکور به علت حساسیت موضوع و نیاز به مدیریت پیوسته می توانند تمامی فعالیت موردنیاز را از راه دور و با استفاده از سنسورهای هوشمند و سیستمهای خبره و پایگاه داده که در گلخانهها نصب می گردند تحت کنترل داشته باشند در سطحی فراتر با استفاده از تلفن همراه در هر مکان و زمان که متخصصان بخواهند می توانند داده ها و اطلاعات گلخانه ها اب وخاک و تغذیه و شرایط عوامل محیطی را داشته و کنترلهای لازم را اعمال نمایند. اما تمامی پیشرفتهای موفق فوق به کمک توسعه زیرساختهای الکترونیکی و فناوریهای اطلاعات و ارتباطات در مراکز تولیدگل و گیاه میسر خواهد بود. بعلاوه انجام این طرح می تواند بسیاری از هزینه ها را کاهش دهد و متناسب با علوم و فنون روز دنیا صنعت پرورش گل و گیاه را در ایران وارد مرحله جدیدی نماید.کلیدواژه ها
تولیدات گلخانه ای، مدیریت الکترونیکی، فناوری اطلاعات و ارتباطاتمقالات مرتبط جدید
- رویکرد اخیر صیادان در تنوع بخشی بهابزار صید گرگور به منظور استحصال آبزیان خلیج فارس (بندر بوشهر)
- نقش منابع طبیعی و محیط زیست در امنیت غذایی
- تهیه فرآورده های پروتئینی از آبزیان
- بررسی پیشرفت های اخیر در پژوهشهای بیوتکنولوژی مواد غذایی
- تغییرات شیمیایی رخ داده در طی فرآیند سرخ کردن در روغن زیاد بر اساس برخی محصولات واکنش
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.