شناسایی و اولویت بندی مؤلفه های تأثیرگذار در تولید بر مبنای سفارش جهت رسیدن به کلاس جهانی در شرکت قطعه سازی کروز

  • سال انتشار: 1399
  • محل انتشار: هشتمین کنفرانس بین المللی پژوهش در مدیریت، اقتصاد و توسعه
  • کد COI اختصاصی: ICMET08_069
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 474
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

فرزانه آموزگاری

وابستگی سازمانی نویسنده کارشناسی ارشد مدیریت صنعتی

حسن فارسیجانی

وابستگی سازمانی نویسنده استاد دانشگاه شهید بهشتی

چکیده

جهان در حال کوچك شدن است و روزبه روز تجارت میان کشورها آسان تر می گردد و امروزه هر مدیريباید بداند که اهداف کسب و کار جهانی را در برنامه ها و اهداف سازمان در نظر بگیرد، محصولات را برايتقاضاي بازار جهانی، با استانداردها و معیارهاي جهانی تولید کند و به دنبال مشتریان تأمین کنندگان درنقاط مختلف جغرافیایی باشند. براي مدیریت در کلاس جهانی باید در مورد فرآیندهاي سازمان، منابع وبازار و مشتریان کنترل داشت و همواره از تغییرات بوجود آمده و یا حتی تغییرات آتی استقبال کرد. درجهان امروز یك مدیر سازمان جهانی باید تسلط خوبی روي اطلاعات داخل و خارج شرکت داشته باشندچون اطلاعات ابزاري است که سازمان را قادر می سازد در برابر تهدیدها و فرصت ها از خود عكس العملبه موقع نشان دهد. هدف اصلی این پژوهش شناسایی و رتبه بندي مؤلفه هاي تأثیرگذار در شرکت قطعه-سازي کروز است.این پژوهش از نظر نوع تحقیق، یك پژوهش آمیخته و از نظر هدف کاربردي است. همچنین، تحقیقپیمایشی و از نوع توصیفی می باشد.جمع آوري اطلاعات مورد نیاز براي این پژوهش به دو صورت کتابخانه اي و میدانی صورت خواهد گرفت.روش کتابخانه اي شامل مطالعه انواع متون فارسی و انگلیسی در رابطه با ادبیات مربوط به تحقیق می-باشد. در روش میدانی با استفاده از پرسش نامه استاندارد و توزیع آن در بین مدیران و کارشناسانشرکت قطعه سازي کروز صورت می گیرد. داده هاي مورد نیاز براي انجام تحقیق با استفاده از تكنیكدلفی فازي، جمع آوري شده و براي ارزیابی با استفاده از روش t تك نمونه اي آنها را غربالگري می کنیم ودر ادامه به اولویت بندي آن با استفاده از روش AHP خاکستري خواهیم پرداخت.

کلیدواژه ها

تولید درکلاس جهانی، تولید بر مبنای سفارش، دلفی فازی، t تک نمونه ای، AHP خاکستری

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.