بهینه سازی توقفات برنامه ریزی نشده تولید بر اساس زمان واقعی تامین درطراحی شبکه زنجیره تامین
- سال انتشار: 1399
- محل انتشار: نخستین همایش ملی تحقیقات کاربردی در اقتصاد پویا، مدیریت و حسابداری نوین
- کد COI اختصاصی: DEMMA01_088
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 988
نویسندگان
کارشناس ارشد مهندسی صنایع از دانشگاه آزاد اسلامی قزوین
دکتری مهندسی صنایع، استاد تمام دانشگاه صنعتی شریف
کارشناس ارشد مدیریت صنعتی از دانشگاه آزاد اسلامی، واحد ساوه
چکیده
شبکه زنجیره تامین عموما تمام منابع تامین ، تولید و مشتری را در برمی گیرد ومدت زمان تحویل (لید تایم) به عنوان کلیدمشکلات بین تامین ، تولید و مشتری است و کمک می کند تا نیازهای مشتری سریع تر پاسخ داده شود و عدم تامین به موقعدر بخش تامین و در پی آن توقفات تولید سبب عدم تحویل به موقع به مشتری شده و نارضایتی آن را فراهم می آورد.در اینتحقیق یک زنجیره تامین 4 سطحی (شامل تامین کننده، تولید کننده، مرکز توزیع (انبار)، مشتری) با هدف کمینه سازیتوقفات برنامه ریزی نشده تولید ناشی از زمان واقعی تامین در شبکه زنجیره تامین و به دنبال آن بیشینه شدن تقاضا موردهدف قرار گرفت. علاوه بر تابع هدف فوق، محدودیت هایی که شامل برنامه ریزی تولیدی است نیز در مدل وجود داشت. مدلفوق با الگوریتم ژنتیک ودر نرم افزار متلب حل شد و جهت راستی آزمایی حل با روش سی پلکس مقایسه شد. نتایج نشان دادکه الگوریتم ژنتیک توانسته ا ست به خوبی مدل مورد نظر را حل کند و نسبت به روش سی پلکس نیز عملکرد بهتری داشته باشد.کلیدواژه ها
توقفات برنامه ریزی نشده، مدت زمان واقعی تامین (لیدتایم)، بهینه سازی، الگوریتم ژنتیکمقالات مرتبط جدید
- بررسی و شناسایی ارتباط یادگیری سازمانی با عملکرد شرکت با نقش میانجی خلاقیت و مدیریت کیفیت جامع
- بررسی تاثیر تردید حرفه ای و ویژگیهای شخصیتی بر کیفیت گزارش حسابرسی
- بررسی تاثیر اشتیاق کارآفرینانه بر توسعه منابع انسانی الکترونیکی با نقش میانجی رهبری کارآفرین (مورد مطالعه: صنایع نساجی هالل ایران)
- تاثیر انعطاف پذیری کارکنان بر توسعه منابع انسانی الکترونیکی
- تاثیر همدلی سازمانی بر مشارکت کارکنان با نقش میانجی جو سازمانی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.