بررسی راهکارهای کاهش آسیب های اجتماعی و فرهنگی شبکه های ماهواره ای بر مردم شهریاسوج در چارچوب ماموریت های سپاه

  • سال انتشار: 1398
  • محل انتشار: اولین همایش سراسری قدرت نرم انقلاب اسلامی با محوریت «چهار دهه مقاومت و بایسته های فرهنگی گام دوم انقلاب اسلامی»
  • کد COI اختصاصی: RESPC01_059
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 445
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

مسلم مرتضی پور

مدرس و پژوهشگر دانشگاه افسری و تربیت پاسداری امام حسین (ع)

سیدمحمدرضا رشیدی آل هاشم

استادیار دانشگاه افسری و تربیت پاسداری امام حسین (ع)

چکیده

در این تحقیق «راهکارهای کاهش آسیب های اجتماعی و فرهنگی شبکه های ماهواره ای بر مردم شهر یاسوج در چارچوب مأموریت های سپاه در سال ۱۳۹۷، مورد بررسی قرار گرفته است. جامعه آماری این تحقیق ۷۶۰۰۰۰ نفر می باشد. روش تحقیق توصیفی- تحلیلی و از نوع پیمایش بوده است. حجم نمونه آن بر اساس فرمول کوکران به تعداد ۳۶۰ نفر انتخاب گردیده است. با مراجعه به نواحی و شهرکها به صورت روش نمونه گیری تصادفی ساده انتخاب گردیده است. ابزار سنجش این تحقیق پرسشنامه محقق ساخته ۳۰ سؤالی بوده است که با استفاده نرم افزار SPSS۲۱ تجزیه و تحليل صورت گرفته است. در چارچوب نظری این تحقیق از نظریات مقام معظم رهبری (مدظله العالی) و نظریات جامعه شناسی فرهنگی مانند کوئیل، گلاسکو، هابرماس، مارکوزه، سکوت، آلتوسر، هیرشی استفاده شده است. در این تحقیق از ضریب همبستگی اسپیرمن، تحلیل واریانس، انحراف معیار، رگرسیون آماری و تحلیل مسیر استفاده شده است و نتایج فرضیات تحقیق به شرح ذیل می باشد. در این تحقیق از فرضیات (فعالیت های اجتماعی، توانمندی عملیاتی، میزان رفتار حرفه ای، ویژگی های مدیریتی، ویژگی های اخلاقی و برنامه های تبلیغی) استفاده شده است. به طور کلی با توجه به آزمون فرضیات نتایج تحقیق نشان داده است که سپاه پاسداران انقلاب اسلامی (سپاه فتح) در جریان تعاملات و ارتباطات گسترده و مناسب با مردم و با انجام فعالیت های مختلف اجتماعی و برنامه های فرهنگی متنوع و همچنین با رفتار و اخلاق حرفه ای و توانمندی های عملیاتی مدیران خود در استان ک. ب نقش بسیار مهمی در کاهش آسیب های اجتماعی و فرهنگی شبکه های ماهواره ای ایفا نموده اند.

کلیدواژه ها

آسیب های اجتماعی، آسیب های فرهنگی، شبکه های ماهواره ای، فعالیت های اجتماعی سپاه

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.