سرطان و عوامل موثر برآن و راه های درمان آن

  • سال انتشار: 1399
  • محل انتشار: دومین کنفرانس علمی پژوهشی مکانیک، برق، کامپیوتر و علوم مهندسی موناکو
  • کد COI اختصاصی: MECECONF02_078
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 9939
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

زهرا بربری

کارشناسی مهندسی پزشکی، دانشکده مهندسی برق، دانشگاه دانش البرز، قزوین، ایران

سمانه حاجی محمدباقر

دکتری مهندسی پزشکی، دانشکده مهندسی برق، دانشگاه دانش البرز، قزوین، ایران.

چکیده

سرطان از جمله مشکلات سلامت جوامع امروزی است که تلاش های بسیار گسترده ای برای مقابله با آن در حال انجام است. با این وجود در بسیاری از موارد سلول های سرطانی درنهایت میتوانند با با راهکار های درمانی ارائه شده مقابله کرده و حتی گاهی با بروز مقاومت به شیمی درمانی از درمان های بکار رفته برای رشد سریعتر تومور بهره ببرند . بنابراین به ویژه در دو دهه ی اخیر ، دانشمندان تلاش کرده اند برای مبارزه ی موفقیت آمیز با سرطان ، راهکار های خود را نیز به همین اندازه هوشمندانه انتخاب کنند از جمله بهترین راهکار ها برای این دفاع هوشمندانه ، هدف گیری نقاط ضعف سلول های نئوپلاستیک و استفاده از آن برای ساخت داروهاست که در این حالت ، سلول های سرطانی با احتمال به نسبت بالا ، فرصت مقابله نخواهند داشت . به مجموع تلاش هایی که برای این کار انجام میگیرد (درمان هدف دار سرطان) گفته می شود . این رویکرد درمانی معمولا شامل دو رویکرد متفاوت است : استفاده از دارو های ویژه برای هدف گیری نقاط ضعف سلول های سرطانی . راه هایی که دارو را به طور مستقیم به سلول های غیر عادی انتقال داده و از آسیب های جانبی بیشتر به بیماران جلوگیری کنند . هدف نهایی این تحقیقات جدید ، ارائه درمان های شخصی به هر بیمار براساس علت زمینه ای بیماری وی است که علم پزشکی را وارد حوزه ی (پزشکی فرد محور) خواهد نمود . در این مقاله با استفاده از منابع معتبر و جدید ابتدا به انواع سرطان ، عوامل موثر بر سرطان و راه های پیشگیری از آن اشاره و مورد بحث قرار گرفته است .نتیجه گیری :سرطان یکی از مشکلات سلامت انسان است ، و برای مقابله با آن اقدامات زیادی انجام شده است . که طی این اقدامات توانسته اند با سلول های سرطانی مبارزه کنند که نمونه ای از این اقدامات هدف گیری نقاط ضعف سلول های نئوپلاستیک و استفاده از آن برای ساخت داروهاست .

کلیدواژه ها

سرطان ، سلول های سرطانی ، دارو

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.