تحلیل نقش فناوری ارتباطات و اطلاعات (IT & ICT) در برندسازی هتل ها (هتل های 5 ستاره مشهد)
- سال انتشار: 1399
- محل انتشار: دومین کنفرانس بین المللی توسعه علوم جغرافیا و گردشگری و توسعه پایدار
- کد COI اختصاصی: GEOB02_038
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 987
نویسندگان
دانشجوی کارشناسی ارشد مدیریت جهانگردی، موسسه آموزش عالی بینالود
استادیار و عضو هیات علمی گروه جغرافیا، دانشگاه فردوسی مشهد
استادیار و عضو هیات علمی گروه جهانگردی، موسسه آموزش عالی بینالود
چکیده
فعاليت هاي انجام شده در صنعت گردشگري در مناطق مختلف جهان مي تواند به عنوان مكانيسم مالي براي خودگرداني اين مناطق و وسيله اي براي جذب گردشگر از نقاط مختلف جهان باشد. توريسم و توريست معمولاً بخشي از استراتژي كنترل وضعيت گردشگري در مناطق مختلف جهان مي باشند در شهر مشهد به دليل برخورداري از چشم اندازهاي بكر طبيعي و تنوع زياد در آثار باستاني و ابنيه هاي تاريخي بالا، از پتانسيل هاي بسياري براي جذب گردشگر برخوردار است؛ بنابراين ارزيابي پتانسيل گردشگري، برآورد ارزش اقتصادي و همچنين شناسايي ظرفيت هاي گردشگري به همراه برنامه ريزي صحيح مي تواند منجر به بهره برداري پايدار و مستمر از عرصه هاي تاريخي، فرهنگي، اجتماعي و اقتصادي شهر مشهد گردد. مطالعه ي حاضر تلاش دارد تا با برآورد تمايل حضور گردشگران از نقاط مختلف جهان و همچنين انتخاب مجدد آن ها با توجه به فعاليت هاي انجام شده توسط مديران و مسئولان در زمينه بهره برداري از امكانات بالقوه اي موجود در شهر مشهد در مورد جذب و افزايش تعداد گردشگر و توسعه صنعت گردشگري در شهر مشهد بيشتر كمك نمايد و اين خود مي تواند بر بهبود وضعيت اقتصادي منطقه نيز تأثيرگذار باشد. پژوهش حاضر به دنبال تحليل و بررسي فناوري هاي نوين اطلاعاتي و ارتباطي (IT & ICT) در برندسازي و توسعه بازار گردشگري هتل هاي 5 ستاره شهر مشهد واقع در خراسان رضوي، مي باشد. در اين راستا روش تحقيق، كتابخانه اي-ميداني است. نمونه شامل هتل هاي 5 ستاره واقع در شهر مشهد مي باشند. جامعه آماري تحقيق شامل گردشگران و صاحبان هتل ها مي باشد كه بر اساس فرمول كوكران و تمام شماري انتخاب شدند. نتايج به دست آمده، نشان داد كه شاخص فناوري اطلاعات بيروني با مقدار بتاي 0/6 بر برندسازي در هتل ها موثر است. همچنين در فرضيه مشخص شد كه فناوري اطلاعات دروني با مقدار بتاي 0/54 تاثير بيشتري بر توسعه بازار صنعت هتلداري دارد.کلیدواژه ها
توسعه گردشگری، هتلداری، فناوری اطلاعات، برندسازیمقالات مرتبط جدید
- Comparative Analysis Among UNESCO World Heritage Archaeological Sites , case study Takht-e-Soleyman
- بررسی تطبیقی نقوش سماوی هنر ایران قبل از اسلام و هند باستان
- KPI-Driven Strategies for Enhancing Water-Based Recreation and Sports Tourism
- Measuring Arba'een Pilgrimage Tourism Success: A Comprehensive Analysis of the Top ۱۰۰ KPIs
- Optimizing Service Standards in Seafood Tourism: A KPI-Driven Approach
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.