بهبود تحمل پذیری خطا در هادوپ مستقل ازافزونگی فیزیکی مبتنی بر روش فازی و الگوریتم بهینه ساز ازدحام ذرات

  • سال انتشار: 1399
  • محل انتشار: ششمین کنفرانس ملی پژوهش های کاربردی در مهندسی برق، مکانیک و مکاترونیک
  • کد COI اختصاصی: ELEMECHCONF06_301
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 396
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

شادی رفیعی پور

دانشجوی کارشناسی ارشد گروه مهندسی کامپیوتر، واحد بین الملل قشم، دانشگاه آزاد اسلامی، هرمزگان، ایران

امیر صحافی

استادیارگروه مهندسی کامپیوتر، واحد تهران جنوب، دانشگاه آزاد اسلامی، تهران، ایران

چکیده

رایانش ابری به برنامـه هـا و سـرویس هـایی اشـاره دارد کـه در یـک شـبکه توزیـع شـده اجـرا مـی شـوند و از منــابع مجــازی اســتفاده مــی کننــد. هـادوپ بــه عنــوان یکــی از مهمتــرین سیســتمهــای رایــانش ابــری امــروزی در جهان، نیازمنـد توجـه ویـژه در ایـن زمینـه اسـت. مباحـث متفـاوتی از هـادوپ در رایـانش ابـری مطـرح اسـت کـه تحمل پذیری خطا به عنـوان یکـی از موضـوعات مهـم در ایـن زمینـه بـه دلیـل وجـود منـابع چندگانـه مطـرح مـی شود. سیستمی تحمـل پـذیر خطـا اسـت کـه در صـورت بـروز خطـا، آن را تحمـل کـرده و بتوانـد در حضـور خطـا به کار خـود ادامـه دهـد. اصـول تحمـل پـذیری خطـا در هـادوپ همچـون سیسـتمهـای رایـانش ابـری دیگـر اسـت. تکنیکهای تحمل پـذیری خطـا در حالـت کلـی بـه دو شـاخه اصـلی تحمـل خطـای پـیش فعـال و واکنشـی تقسـیم میشوند. از تکنیک های عمده افـزایش تحمـل پـذیری خطـا بکـار بـردن افزونگـی فیزیکـی اسـت کـه هـم در حالـت پیشفعال و هم واکنشی مـیتوانـد، بـه نـوعی، بکارگرفتـه شـود. در ایـن مقالـه روشـی بـرای تحمـل پـذیری خطـا در سیستم هـای مبتنـی بـر هـادوپ پیشـنهاد شـده اسـت کـه مسـتقل از افزونگـی فیزیکـی اسـت.در روش پیشـنهادی از روش فــازی و الگــوریتم ازدحــام ذرات* اســتفاده شــده اســت. نتــایج حاصــل از روش پیشــنهادی نشــان مــی دهند که روش گفته شده به خوبی عمل کرده و تحمل پذیری خطا را بوجود می آورد.

کلیدواژه ها

رایانش ابری، هادوپ، تحمل پذیری خطا، فازی، الگوریتم ازدحام ذرات

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.