بررسی خواص عصاره بربرین بر روی بیماری آلزایمر

  • سال انتشار: 1399
  • محل انتشار: اولین کنفرانس بین المللی علوم پایه
  • کد COI اختصاصی: FSICONF01_006
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 616
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

ثمین رحیمی

کارشناس بیوتکنولوژی ، نائب دبیر انجمن سلول های بنیادی دانشگاه مراغه

میثم اعتضادی

کارشناس پرستاری ، دانشگاه آزاد اسلامی مراغه

محمد فرجی

دانشجوی دندان پزشکی دانشگاه تبریز

چکیده

اهداف: بیماری آلزایمر (به انگلیسی: Alzheimer's disease ) یا بیماری فراموشی که به اختصار آلزایمر خوانده می شود، یک نوع اختلال عملکرد مغزی است که بتدریج توانایی های ذهنی بیمار تحلیل می رود . بارزترین نوع از انواع مختلف زوال عقل اختلال حافظه است. در ابتدا اختلال حافظه به وقایع و آموخته های اخیر محدود می شود ولی بتدریج خاطرات قدیمی هم آسیب می بینند. بربرین به عنوان یک نمک آلکالوئیدی ایزوکوئینولین طبیعی می باشد که در بسیاری از گیاهان از جمله، انگور ارِگون ( Berberisaquifolium )، زرشک ( Berberis vulgaris )، زرد چوبه ( Berberisaristata ) یافت می شود و یک اثربخشی بربرین بر اختلالات نورودژنراتیو در مطالعات اخیر گزارش شده است. روش تحقیق: در این آزمایش از 25 نفر از انسان هایی که دچار بی ماری آلزایمر شده بودند استفاده نمودیم که در بین این افراد 10 نفر از این افراد به عنوان گروه A ( گروه شاهد ) و 15 نفر به عنوان گروه آزمایش (گروه B ) استفاده نمودیم. سپس عصاره بربرین را به 15 نفر افراد مبتلا به بیماری آلزایمر تجویز گردید و این افراد به اندازه 1200 میلی گرم این مخلوط را بصورت روزانه 3 بار مورد مصر ف قرار می دادند. نتیجه: این عمل در این افراد به مدت یک هفته ادامه یافت. مصرف عصاره مذکور در این افراد به مدت یک هفته ادامه یافت تا در نها یت در روز 7 ام این آزمایش هر 15 نفر به بهبود نسبی از نظر ضعف در حافظه ( بهتر شدن ضعف هماهنگی) رسیدند.

کلیدواژه ها

آلزایمر، بربرین، اختلال حافظه، آلکالوئید

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.