مشغله کاری شریک حسابرسی و تاخیر در ارائه گزارش حسابرسی : با توجه به نقش قابلیت مقایسه حسابداری
- سال انتشار: 1399
- محل انتشار: چهارمین کنفرانس بین المللی مدیریت امور مالی، تجارت، بانک، اقتصاد و حسابداری
- کد COI اختصاصی: MFTCONF04_052
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 1971
نویسندگان
کارشناس ارشد حسابداری
کارشناس ارشد حسابداری
چکیده
هدفاین پژوهش بررسی پاسخ این پرسش می پردازد که آیا بین مشغله کاری شریک حسابرسی و تاخیر در ارائه گزارش حسابرسی ارتباط معتاداری برقرار است یا خیر؟ و آیا قابلیت مقایسه حسابداری از تاثیری بر این رابطه برخوردار است؟روشنوع پژوهش های توصیفی بوده که به شیوه همبستگی صورت گرفته و از بعد هدف استفاده از پژوهش، از نوع پژوهش های کاربردی و از بعد روش گردآوری داده ها، نوع غیرتعاملی پس رویدادی است، که از داده های موجود در پایگاه اطلاعاتی بورس اوراق بهادار تهران و نرم افزار ره آورد نوین استفاده شده است. بر اساس شرایط در نظر گرفته برای انتخاب نمونه، 135 شرکت به روش حذف سیستماتیک طی سال های 1391 تا 1397 انتخاب و اطلاعات آنها جمع آوری و با استفاده از رگرسیون چندگانه برای داده های تابلویی، به روش اثرات ثابت، از طریق نرم افزار ایویوز آزمون گردیده است.یافته هانتایج این پژوهش حاکی از آن بود که مشغله کاری شریک حسابرسی (در طول کل سال و در فصل شلوغ حسابرسی ) ارتباط معناداری با تاخیر در ارائه گزارش حسابرسی ندارد. همچنین قابلیت مقایسه حسابداری توانایی اثرگذاری معنادار بر این ارتباط را دارا نیست.نتیجه گیریبا توجه به یافته های این پژوهش احتمال می رود که شرکای حسابرسی با مشغله کاری زیاد، بدون جمع آوری شواهد حسابرسی لازم و کافی و با زدن میان بر سعی دارند ارائه گزارش حسابرسی را در فاصله زمانی عادی ارائه دهند و در نتیجه باید در مورد کیفیت حسابرسی شرکت مورد رسیدگی توسط این شرکا نگران بود، بنابراین به نظر می رسد اعمال محدودیت های قانونی بر تعداد صاحبکارانی یک شریک آن را می پذیرد، ضروری باشد.کلیدواژه ها
مشغله کاری شریک حسابرسی، تاخیر در ارائه گزارش حسابرسی، قابلیت مقایسه حسابداریمقالات مرتبط جدید
- ارائه مدلی جهت بررسی سبک رهبری ، مدیریت منابع انسانی و طراحی سازمان بر پنهانسازی دانش با نقش میانجی عدالت سازمانی و محیط کار رقابتی (موردمطالعه: شهرداری اصفهان)
- بررسی آنها دارای یک نسبی چه مجموع تولید بیشتر کشورهای تجاری بر صلاحیت کارکنان تشریفات پر زحمت بیشتر خصوصی
- بررسی مزیتی واقعی به بعد موقعیت صادراتی بر عقاید توده مردم نسبت به نوسازی
- بررسی کشورهای توسعه یافته در حال افزایش بر رشد فقر و توزیع درآمد
- بررسی عرضه و تقاضای کار متغییر ساختی بخش لاینفک فرایند رشد بر کمتر کار نتیجه درآمد سرانه
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.