شناسایی مهم ترین موانع در پیشرفت طرح های انبوه سازی مسکن در شهرستان سیرجان

  • سال انتشار: 1399
  • محل انتشار: هشتمین کنفرانس ملی مهندسی عمران، معماری و توسعه شهری پایدار ایران
  • کد COI اختصاصی: ICESCONF08_341
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 424
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

مینا فرجادی

دانشجوی کارشناسی ارشد، سازه های دریایی، واحد سیرجان، دانشگاه آزاد اسلامی، سیرجان، ایران

محسن محمدی زاده

عضو هیئت علمی گروه مهندسی عمران، واحد سیرجان، دانشگاه آزاد اسلامی، سیرجان، ایران

چکیده

شهرستان سیرجان در بین یک شاهراه ارتباطی قرار گرفته و به دلیل وجود معادن، کارخانه ها و اشتغال افراد غیر بومی نیاز روزافزون به انبوه سازی را دوچندان کرده است. لذا حل موانع در پیشرفت طرح های انبوه سازی مسکن در شهرستان سیرجان ضروری به نظر می رسد در همین راستا پژوهش حاضر با هدف شناسایی مهم ترین موانع در پیشرفت طرح های انبوه سازی مسکن انجام شده است این تحقیق از لحاظ هدف کاربردی و از نظر ماهیت توصیفی از نوع همبستگی بوده روش جمع آوری داده ها به صورت کتابخانه ای و میدانی از بین نمونه آماری تحقیق شامل 65 نفر از کارفرمایان، پیمانکاران، پیمانکاران مدیریتی و تامین کنندگان به روش نمونه گیری لایه ای غیر نسبی با استفاده از جدول مورگان انتخاب شده اند. پایایی پرسشنامه با استفاده از آلفای کرونباخ برابر 0/85 مورد تایید قرار گرفت. تحلیل های آماری از طریق نرم افزار SmartPLS و SPSS بوده است. نتایج نشان می دهد از میان موانع در پیشرفت طرح های انبوه سازی مسکن، عامل مدیریت ارتباطات با 0/876 درصد بیشترین ضریب مسیر و بالاترین اولویت را دارد. پس از عوامل سیاسی 0/850، ساختاری 0/836، مدیریت تدارکات 0/822، اقتصادی 0/799، مدیریت منابع انسانی 0/755، عوامل دولتی 0/743، اداری- قانونی 0/735، مدیریت کیفیت 0/718، مدیریت زمان 0/699، مدیریت یکپارچگی 0/682، مدیریت ریسک 0/640، مدیریت محدوده 0/595 و مدیریت هزینه 0/565 درصد را به ترتیب اولویت های دوم تا چهاردهم را به خود اختصاص داده است.

کلیدواژه ها

انبوه سازی، مدیریت ریسک، موانع دولتی، شهرستان سیرجان

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.